Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Инд. логистика V 1.2 .doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
16.11.2019
Размер:
2.08 Mб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

КРИВОРІЗЬКИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ

Методичні рекомендації до виконання індивідуальної роботи з дисципліни

«Логістика»

для студентів спеціальності 6.601, 6.504

Кривий Ріг

2011

Виконання індивідуальної роботи з дисципліни «Логістика» передбачає застосування теоретичних знань та розвиток практичних навичок у сфері планування, прогнозування та підтримки прийняття управлінських рішень в логістичній діяльності підприємства. Індивідуальна робота складається з двох частин- описової та розрахункової. Кінцевим завданням індивідуальної роботи є побудова оптимальної схеми руху вантажу по логістичних ланцюгах. Для побудови оптимальної схеми руху вантажу по логістичних ланцюгах, необхідно знати характеристики транспортних систем. Залежно від виду діяльності та завдань підприємства, проводиться вибір транспорту, з урахуванням техніко-економічних особливостей, раціонального використання, витрат і т.д.

Індивідуальна робота носить творчий характер і повинна містити оригінальні авторські розробки студента, супроводжуватися схемами, рисунками, таблицями тощо.

Рекомендується така структура індивідуальної роботи:

- титульний аркуш;

- зміст роботи;

- вступ;

- описова частина;

- графічна частина (карта);

- висновки;

- розрахункова частина;

- графічна частина (карта);

- висновки та рекомендації;

- список використаної літератури.

Індивідуальна робота має бути оформлена згідно з вимогами. Розділи і підрозділи, пункти й підпункти повинні мати заголовки. Заголовки структурних елементів і розділів потрібно розташовувати посередині рядка і друкувати великими літерами жирним шрифтом Times New Roman розміром 14 пунктів, без крапки на кінці. Якщо заголовок складається з двох або більше речень, їх розділяють крапкою. Заголовки підрозділів, пунктів та підпунктів треба починати з абзацу (10 мм) і друкувати маленькими літерами жирним шрифтом Times New Roman розміром 14 пунктів. Відстань між заголовками і наступним чи попереднім текстом повинна бути не менше двох інтервалів. Не допускається розміщення заголовків у нижній частині сторінки, якщо після нього залишається тільки один рядок тексту.

Розділи, підрозділи, пункти й підпункти нумеруються арабськими цифрами. Номер підрозділу складається з номера розділу і порядкового номера підрозділу, розділених крапкою, наприклад, 1.1, 1.2 тощо. Номер пункту складається з номера розділу, номера підрозділу і порядкового номера пункту, розділених крапками, наприклад, 1.1.1, 1.1.2, 1.2.1, 1.2.2 тощо.

Ілюстрації розташовують безпосередньо після тексту, у якому вони згадуються вперше або на наступній сторінці. На всі ілюстрації повинні бути посилання в тексті.

Рисунки виконуються за допомогою програм з обробки графіки (Visio, Paint, CorelDRAW і т.д.). Під рисунком розміщується його назва і описання.

Ілюстрації нумеруються арабськими цифрами у межах розділу, за винятком ілюстрацій, наведених у додатках, і позначають словом „Рис.”, яке разом з назвою ілюстрації розміщується під рисунком, по центру аркуша, наприклад, „Рис. 1.1  Схема проведення дослідження”. Це означає перший рисунок першого розділу.

Друк рисунків у КП чорно-білий, у разі необхідності  кольоровий.

Цифровий матеріал, як правило, оформлюють у вигляді таблиць. Таблицю потрібно розташовувати безпосередньо після тексту, у якому вона згадується вперше або на наступній сторінці. На всі таблиці повинні бути посилання в тексті. Нумерують таблиці відповідно до вимог щодо ілюстрацій. Якщо таблиця має декілька колонок, вони нумеруються арабськими цифрами зліва направо. Слово „Таблиця” розташовують праворуч над таблицею, з абзацу, наприклад, „Таблиця 3.1  Об’єми та вартість продукції, що постачається на підприємство”. При перенесенні частини таблиці на наступний аркуш пишуть слова „Продовження табл. 3.1”, „Закінчення табл. 3.1” у правому куті сторінки. Цифри в графах таблиць розташовують так, щоб одиниці були під одиницями, десятки під десятками і т.д. У графі всі числові значення повинні мати однакову кількість десяткових знаків, за відсутності цифр ставляться нулі, наприклад, „3,78”, „15,30” тощо.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]