Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metod_Laboratorni_FA_2012.doc
Скачиваний:
10
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
1.96 Mб
Скачать

13. Вимоги до оформлення звіту з лабораторних робіт з дисципліни “фінансовий аналіз” та їх захисту

У роздрукованому вигляді звіт про виконання лабораторної роботи оформляється на стандартних листах формату А4. Структура такого звіту передбачає зазначення мети та завдання лабораторної роботи, теоретичні відомості за темою лабораторної роботи, вихідні дані та відповідні економіко-математичні розрахунки, оформлені у вигляді таблиць. Таблиці з розрахунками відображаються у роздрукованому звіті у порядку, який передбачений ходом виконання лабораторної роботи. Виконання звіту закінчується висновком, який є коротким підсумком лабораторної роботи.

Для показників, які розраховуються за допомогою електронних таблиць EXCEL, відображаються у звіті як результати розрахунків, так і формульний запис, який робиться у відповідних клітинках електронних таблиць для здійснення таких розрахунків.

Якщо для розрахунку показників, поданих в таблицях, необхідні проміжні розрахунки, то вони можуть відображаються у письмовому звіті і тоді їх розрахунок описується аналогічно – з відображенням формульного запису та результатів розрахунків.

Вимоги до оформлення лабораторної роботи

  1. Лабораторна робота починається з титульного аркуша (встановленого зразка Додаток К).

2. Лабораторна робота виконується за допомогою комп’ютера на одній стороні аркуша білого паперу формату А4 (210×297 мм).

3. Текст друкується на принтері з використанням стрічки середньої жирності або пишеться одним кольором (чорним, фіолетовим або синім чорнилом) від початку і до кінця роботи з одного боку аркуша з дотриманням полів: верхнього – 20 мм; нижнього – 20 мм; лівого – 25мм; правого – 15мм. Шрифт для друку Times New Roman, розмір кегля – 14, міжрядковий інтервал 1.5.

4. Нумерація сторінок виконується наскрізь; номер сторінки проставляється у верхньому правому куті, починаючи з другої сторінки.

5. Розділи, пункти та підпункти нумеруються арабськими цифрами. Пункти в межах розділу нумеруються за допомогою двох цифр через крапку, першою з яких є номер розділу, а другою – номер пункту.

6. Таблиці, формули мають наскрізну нумерацію в межах роботи або в межах розділу. У правому верхньому куті пишеться слово “Таблиця” із зазначенням її номера. При посиланні на таблицю вказують її повний номер, а слово “Таблиця” пишуть скорочено, наприклад “(табл.1.2)”.

7. Формули в роботі (якщо їх більше від одної) нумерують у межах розділу. Номер формули складається з номера розділу і порядкового номера формули у розділі, між якими ставиться крапка. Номер формули пишеться біля правого берега аркуша на рівні відповідної формули (якщо формула велика, то на рівні нижнього рядка формули, до якої він стосується) в круглих дужках. Пояснення позначень символів чи числових коефіцієнтів наводиться безпосередньо під формулою у тій послідовності, у якій вони подані у формулі. Рівняння і формули виділяються з тексту вільними рядками. Вище і нижче від кожної формули потрібно залишити не менше ніж один вільний рядок.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]