Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Економічний аналіз.docx
Скачиваний:
4
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
54.23 Кб
Скачать

2 Таблицю сканировать!!! и вгрупу виставить

3 Структурою ек. інф-ії визначається її будова, виокремлювання тих чи інших елементів. Ці елементи називаються інформаційними одиницями. Із простих інформаційних одиниць утворюються ієрархічні рівні структурною побудови інф-ії. З погляди логіки управління та розміщення даних на носіях розрізняють логічну та фізичну структури даних.

Логічна структура є багаторівневою. Інформаційні одиниці можна виділити як із нижчого, так із вищого рівня. Наприклад, для розв’язування ек. задач у порядку укрупнення виокремлюють такі елементи таблицу вставить с книжки .

Під фізичною структурою даних розуміють відповідні структурні одиниці, залежно від носія інф-ії та способу її фіксації. Наприклад, структурною одиницею найвищого рівня інф-ії на паперовому документі є весь комплект документів, усе документацій не господарство об’єкта управління. Одиницями нижчого рівня є зона документа, рядок, графа, позиція.

4 Поняття «інформаційне забезпечення» виникло у зв’язку із розвитком автоматизованих систем. Це динамічна система одержання, оцінки, зберігання та переробки даних, створена з метою прийняття управлінських рішень. Інф забезпечення можна розглядати як процес забезпечення інф-ією і як сукупність форм документів, нормативної бази та реалізованих рішень щодо обсягів, розміщення та форм існування інф-ії, яка використовується в інф системі та у процесі її функціонування. Процес забезпечення інф-ією складається з операцій вставить рисунку..