Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ВКАЗІВКИ ДО ОФОРМЛЕННЯ КР.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
802.82 Кб
Скачать

5.4.4. Посилання.

У тексті роботи допускаються посилання на нормативно-правові акти, соціально-економічну літературу та інші бібліографічні джерела. Посилатися слід на бібліографічний джерело в цілому або на його розділи і додатки. По-силання робляться на ті першоджерела, які використовувалися при написанні роботи. При надсиланні до твору (джерелу), опис якого включено в список використаної літератури, в тексті роботи після згадки про нього проставля-ють у квадратних дужках номер, під яким воно значиться в бібліографічному списку, і номер сторінки. Наприклад, [2.9, с.59] - стор 59 дев'ятого джерела з другого розділу списку літератури (див. пункт «список літератури»).

5.6. Оформлення переліку прийнятих скорочень індивідуального контрольного завдання.

У тексті всі слова повинні писатися повністю. Винятки становлять за-гальноприйняті скорочення. Якщо в індивідуальному контрольному завдан-ні прийнята особлива система скорочень, в ній повинен бути наведений пе-релік прийнятих скорочень, що міститься в кінці роботи перед списком літе-ратури індивідуального контрольного завдання і включається в зміст.

5.7. Оформлення списку літератури індивідуального контрольного завдання.

Список літератури повинен містити перелік літературних джерел які вивчаються в процесі дослідження проблеми, офіційні нормативні акти, спе-ціальні, періодичні, методичні, статистичні та інші матеріали.

При цитуванні джерел обов'язкове посилання на них з дотриманням основних правил цитування. Список літератури, використаних при написанні роботи подається у такому порядку:

1. Основні законодавчі та нормативно-правові акти (Закони України, Постанови Кабінету Міністрів України, НПАОП, Рекомендації структурних органів влади).

2. Основна література (підручники, навчальні посібники, практикуми, курси лекцій).

3. Додаткова література (ДБН, ДСанПіН, ДСН, ДСТУ, ГОСТ, ССБТ, Міждержавні стандарти, Рекомендації, Директива, Переліки).

4. Інтернет-ресурси (офіційні сайти відповідних державних органів вла-ди, інформаційно-пошукових правових систем, библиотек, порталів, інтер-нет-газет).

Літературні джерела розташовуються в алфавітному порядку за перши-ми літерами прізвища автора або назви матеріалу.

5.8. Оформлення додатків індивідуального контрольного завдання.

У додаток включаються матеріали, які автор вважає за доцільне винес-ти за межі основного тексту. Додатки необхідно розташовувати після списку літератури індивідуального контрольного завдання.

5.9. Оформлення висновку кейс-завдання.

Висновок, як правило, має займати не більше однієї сторінки. У ньому формулюють основні висновки по роботі, рекомендації вирішення проблем, розглянутих в ній. Кожен студент забов’язан надати свій висновок по індиві-дуальному контрольному завданню, який об’єднується у загальний.

Дані вимоги є обов'язковими для всіх виконуваних студентських робіт, однак в окремих випадках, викладач може висунути додаткові вимоги.

5.10. Додатки.

5.10.1. Оформлення титульного листа кейс-завдання.

Додаток 1.

Миколаївський державний аграрний університет

Кафедра теорії і практики психолого – педагогічних дисциплін

Кейс-завдання

На тему «Травматизм та професійні захворювання в галузі»

з дисципліни дисциплін «Охорона праці в галузі»

(«Безпека життєдіяльності»,«Основи охорони праці», «Охорона праці»)

Виконали студенти:

Іванов І.І.

Петров П.П.

Сидоров С.С.

Група: Б 5/4

Керівник:

Курепін В.М.

Миколаїв 2012