Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ВКАЗІВКИ ДО ОФОРМЛЕННЯ КР.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
802.82 Кб
Скачать

5.2. Оформлення титульного листа.

5.2.1. Оформлення титульного листа індивідуального

контрольного завдання.

Титульний лист індивідуального контрольного завдання є першим лис-том індивідуальної роботи і містить загальні відомості про неї. На титульно-му аркуші зверху вказується назва вищого навчального закладу та кафедри, де виконана робота. У середині аркуша великим шрифтом прописними літе-рами розташовується назва індивідуального контрольного завдання. У ниж-ній частині титульного листа вказуються прізвище та ініціали студента, най-менування навчальної дисципліни, курс, спеціальність, група; нижче прізви-ще, ініціали вчений ступінь, вчене звання (посада) викладача. Внизу титуль-ного аркуша зазначається місце і рік виконання роботи. Приклад оформлення титульного листа наведено у додатку 2.

5.2.1. Оформлення титульного листа кейс-завдання.

Титульний лист кейс-завдання є першим листом групової роботи і міс-тить загальні відомості про неї. На титульному аркуші зверху вказується наз-ва вищого навчального закладу та кафедри, де виконана робота. У середині аркуша великим шрифтом прописними літерами розташовується назва кейс-завдання. У нижній частині титульного листа вказуються прізвище та ініціа-ли студентів, найменування навчальної дисципліни, курс, спеціальність, гру-па; нижче прізвище, ініціали вчений ступінь, вчене звання (посада) виклада-ча. Внизу титульного аркуша зазначається місце і рік виконання роботи. Приклад оформлення титульного листа наведено у додатку 1.

5.3. Оформлення вступу кейс - завдання.

Після титульного листа студенти, які обрали групове завдання мають офор-мити вступ. У вступі автори повинні показати актуальність обраної теми, ступінь її вивченості і сформулювати ті завдання, які будуть вирішуватися в роботі. Вступ повинен бути коротким і займати не більше сторінки.

5.4. Оформлення змісту індивідуального контрольного завдання.

Якщо індивідуальне контрольне завдання має розділи і підрозділи не-обхідно починати роботу з змісту. Зміст відображає короткий зміст індиві-дуального контрольного завдання. Воно включає найменування всіх розділів, підрозділів та пунктів (якщо вони мають заголовок), а також введення, вис-новок, перелік прийнятих скорочень, список використаної літератури та до-датку. У змісті проти кожної назви окремої частини роботи в правій стороні аркуша в одну колонку проставляються номер сторінки, з якої починається ця частина роботи. Текст роботи розташовується в точній відповідності зі змістом. Якщо індивідуальне контрольне завдання не має розділів і підроз-ділів відображати зміст не треба.

5.5. Оформлення основної частини індивідуального контрольного завдання.

В основній частині викладається зміст теми. Цю частину рекомендуєть-ся розділити на питання, що розкривають сутність проблеми. Збільшувати кількість питань не слід, так як це призведе до їх поверхневої розробці чи значного перевищення обсягу роботи. Обсяг – 8 – 12 сторінок, при виконанні роботи рукописним способом кількість сторінок залежить від почерку сту-дента.