Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Державне агентство водних ресурсів України Рівн...doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
08.11.2019
Размер:
1.44 Mб
Скачать

Джерело №20 в с. Самостріли Корецького району

Рівненське МУВГ розпочало роботи по проведенню заходів з охорони підземних вод, ліквідації забруднення та упорядкування джерела біля с. Бармаки Рівненського району.

Відновлено витік річки Бухта Гощанського району та витік р. Кустинка Рівненського району.

Проведено 51 позапланових перевірок, з них: 40 перевірки з питань дотримання вимог водного законодавства прибережних захисних смуг, 11 перевірок з питань водообліку. 50 перевірок на вимогу прокуратури, 2 - спільно з Держуправлінням екології в Рівненській області, 4 - спільно з прокуратурою, 2 - з Держрибохороною. За результатами перевірок 34 особи притягнуто до адміністративної відповідальності.

Крім того, в засобах масової інформації спеціалістами управління було надруковано 19 статтей на водогосподарську тематику, прочитано 1 лекцію на теми меліорації та збереження водних ресурсів в навчальних закладах, 2 виступи на радіо, 1 виступ на телебаченні.

31. Раціоналізація і винахідництво

На протязі 2011 року, з метою зниження рівня ручної праці по управлінню було впроваджено у виробництво 2 раціоналізаторські пропозиції з економічним ефектом 1889,73 грн.

Інформація щодо впровадження раціоналізаторських пропозицій за 2011 рік

з/ п

Назва рацпропозиції, рік впровадження

Автор(и) (прізвище, ім'я та по батькові,

посада)

Короткий зміст рацпропозиції

Економіч ний ефект, грн.

1

Метод ремонту

Волошин

Технологія виробництва пластин клапанів

1889,73

компресора У43102А, 2011

Віталійович, Головний мехкнік

/ /

дефіцитності цих пластин придбання їх новими занадто дороге, а б/в пластини не мають потрібної пружності для задовільної роботи клапанів. Крім первинних компресорних агрегатів компресори застосову-ються також у механізмах, зокрема на ЕО-3211

2

Універсальний пристрій для

підгонки внутрішніх діаметрів мідно-графітових втулок

Ярмолюк Сергій

Миколайович, Інженер І категорії Волошин Олексій

Віталійович, Головний механік

Конструкція виробу основним складником якого є вилка з рукояткою, болт з гайкою о5мм Ь=90мм набір шайб з гумовими фіксаторами абразивного паперу. Даний пристрій в зборі має принцип роботи, який полягає у підгонці на місці внутріш-ньго діаметру мідно-графітових втулок безпосе­редньо на місці абразивним папером Р-120 накрученим на болт і розміщеним у середині втулки

Покраще ння умов праці

32. Кадри

Управління укомплектоване досвідченими спеціалістами та робітниками, здатними успішно виконувати усі завдання та успішно вирішувати проблеми, що виникають в процесі експлуатації меліоративних систем.

Облікова кількість штатних працівників станом на 01.01.2011 року: Керівники - 3 чол. Спеціалісти - 32 чол. Робітники - 108 чол.

2011 року Рівненське міжрайонне управління водного господарства нараховує 143 працівників, з яких 5 чоловік працює по спеціальному рахунку. Виходячи з чисельності працівників управління 28 чоловік має вищу освіту, що становить 20 % від загальної кількості та 57 чоловіка, що отримали середню спеціальну освіту, це 40 % від тієї ж кількості.

Значну частину управління становлять працівники віком до 35 років, а саме 42 чоловік, що становить 29 % від загальної кількості працівників.

В 2011 році було направлено до Державного інституту управління та економіки водних ресурсів 11 спеціалістів на підвищення кваліфікації.

У звітному році, до Дня працівника водного господарства України, було нагороджено Почесною грамотою Рівненського. МУВГ 27 працівника, за багаторічне та сумлінне виконання своїх обов'язків.