Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Державне агентство водних ресурсів України Рівн...doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
08.11.2019
Размер:
1.44 Mб
Скачать

Крім того, для Вашої зручності, при експлуатаційних дільницях управління організовані інформаційно-дорадчі пункти : - смт.Клевань, вул. Б. Хмельницького, 1-а, тел. 27-03-57;

  • смт. Гоща, вул. Ковпака, 3, тел. 2-19-86;

  • м. Корець, вул. Радянська, 176, тел. 2-15-62

Довіртесь нашому досвіду і укладіть з нами договір про співпрацю!

В 2011 році у журналі інформаційно-дорадчої служби зареєстровано 144 зверненння та виконано робіт стороннім організаціям, юридичним і фізичним особам на суму 203,600 тисячі гривень.

Висока якість виконання робіт та висококваліфікована інженерна допомога спеціалістів управління сприяє постійному збільшенню кількості звернень організацій та фізичних осіб.

Виконання

робіт та надання послуг іншим організаціям (спецрахунок) по Рівненському МУВГ за 2011 рік

№ з/п

Види робіт

Одиниці виміру

Всього

В т.ч. В/Г мережа

Виконання робіт та надання послуг іншим організаціям

тис. грн

203,600

52,503

в тому числі:

- екскаваторні роботи

тис. м3

7,571

5,270

1

тис. грн

58,096

35,772

- бульдозерні роботи

тис. м3

46,344

10,279

тис. грн.

103,602

15,283

- надання послуг по зволоженню

тис. грн

1,448

1,448

- оренда

тис.грн.

4,704

-

- інші роботи

тис.грн.

35,750

-

Проведення заходів з охорони підземних вод, ліквідації джерел їх забруднення та упорядкування джерел біля с. Бармаки Рівненського району (будівництво)

Крім управління, дорадчі пункти організовані і на експлуатаційних підрозділах. їх діяльність освітлюється як у засобах масової інформації, так і при особистих зустрічах з керівниками органів місцевого самоврядування та на кожному із заходів, що проводяться у райдержадміністраціях та управліннях сільського господарства.

Ставлення суспільства до водних проблем залежить від його поінформованості. Тому співпраця із засобами масової інформації Рівненського управління активна і плідна.

Минулого року на шпальтах газет було надруковано 12 матеріалів на водогосподарську тематику. Відбувся 1 виступ на радіо (в. о. начальника Рівненської ЕД Хілецький М. І. на тему «Програма розвитку меліорації в Рівненському районі до 2014 року»), 1 виступ на телебаченні (в. о. начальника Рівненської ЕД Хілецький М. І. на тему «Кущова нарада в о Жобрин Рівненського району, санаторій «Червона калина»»), проведена лекція в середній школі с. Жобрин.

Ми співпрацюємо з газетою обласної ради "Вісті Рівненщини", громадсько-політичною газетою Рівненської області "Вільне слово", районними газетами «Клеванський тракт», Слово і час", "Рідний край" та "Вісті Кореччини".

Крім того, члени дорадчих служб надають значну кількість консультацій та практичних порад щодо використання осушених земель, ремонту елементів мережі осушувальних систем та інших робіт, іноді не пов'язаних з мелірацією.

В управлінні та в районах виготовлені і поміщені на видних місцях стенди, на яких надається перелік можливих послуг та фото прикладів виконання таких робіт. Невід'ємною складовою діяльності ІДС Рівненського управління є залучення широкого загалу - трудових, студентських та шкільних колективів - до проблем збереження та охорони рідної природи.