Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Lektsii_EAV.doc
Скачиваний:
19
Добавлен:
30.09.2019
Размер:
228.35 Кб
Скачать
  1. Огляд гаубиці та догляд за нею після стрільби.

Після стрільби або при тривалій перерві в стрільбі необходжений: а) провести з гаубицею поточне обслуговування (підрозд. 13.3); б) усунути несправності, що виникли при стрільбі (розд. 18); в) виконати відповідні відмітки у формулярі. Якщо обстановка не дозволяє виконати вказані роботи відразу після стрільби, в цьому випадку необхідно рясно змастити канал ствола і деталі затвора і при першій же нагоді виповнити вказані вище роботи

Лекція 6 Тема 2. Заняття 1. Технічне обслуговування гаубиці.

1. Загальні вказівки. Контрольний огляд.

2. Повсякденне обслуговування.

3. Технічне обслуговування №1.

4. Технічне обслуговування №2

5. Сезонне обслуговування.

1. Загальні вказівки. Контрольний огляд.

Загальні вказівки Підтримка матеріальної частини гаубиці постійна в справному стані забезпечується технічним обслуговуванням, що проводиться у встановлені терміни. Технічне обслуговування гаубиці по періодичності підрозділяється на наступні види: - контрольний огляд (КО); - поточне обслуговування (ПоО); - технічне обслуговування № 1 (ТО-1); - технічне обслуговування № 2 (ТО-2); - сезонне обслуговування (СО).

Контрольний огляд Контрольний огляд проводиться в цілях підготовки гаубиці до стрільби, маршу і заняттям Контрольний огляд проводиться перед виходом з парку, на марші (привалах, зупинках), перед стрільбою і заняттями. Об'єм і послідовність проведення контрольного огляду гаубиці вказані в подразд. 11.2 і 12.2. - сезонне обслуговування (З).

2. Повсякденне обслуговування

3. Технічне обслуговування № 1.

Технічне обслуговування № 1 проводиться для перевірки технiчного стану гаубиці і підтримки її в справному стані.

Технічне обслуговування № 1 проводиться:

- не рідше за один раз в рік;

- при вступі гаубиці на озброєння частини;

- при постановці гаубиці на короткочасне зберігання;

- при знятті гаубиці з консервації і введенні її в эксплуатацiю.

Технічне обслуговування № 1 проводиться силами бойового розрахунку під керівництвом командира взводу із залученням в необхідних випадках фахівців ремонтної майстерні і включає роботи, приведені в таблицю.

Технічне обслуговування гаубиць, що знаходяться на длителем зберіганні, проводити в об'ємі, вказаному в таблиц, один раз в період між черговими технічними обслуговуваннями № 2.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]