Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ПРОГРАМА_ТД_2.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
22.09.2019
Размер:
195.58 Кб
Скачать

Шкала оцінювання навчальної технологічної практики в промисловості за кредитно-модульною системою

За шкалою ЕCTS

За національною шкалою

За шкалою навчального закладу

А

відмінно

100-90

В

добре

89-82

С

добре

81-75

D

задовільно

74-67

E

задовільно

66-60

F

незадовільно

59-36

FX

незадовільно

35-0

Зміст практики

  1. Технологія ручної обробки конструкційних матеріалів: основні операції з обробки, розмічання та розкроювання матеріалів на заготовки та деталі, виконання різноманітних технологічних операцій з обробки матеріалів, технологія виконання з'єднань деталей майбутнього виробу, схеми обробки, основні параметри обробки та їх вплив на точність і якість виробу.

  2. Обладнання та інструменти з обробки конструкційних матеріалів.

  3. Технічні вимірювання: універсальний та спеціальний вимірювальний інструмент. Вибір та способи вимірювання.

  4. Технологія виробництва: основна технологічна документація виробництв (технологічні карти), їх призначення структура, вимоги до оформлення.

Звіт про практику

Основним документом для оцінки практики студентів ІІ курсу які навчаються за напрямом підготовки: 6.010103 «Технологічна освіта» є звіт. В звіті студент повинен показати своє вміння аналізувати і оцінювати технологічну та довідкову документацію, ефективність технологічних процесів, якість та можливість обладнання.

Структура звіту

  1. Вступ (значення та історія розвитку галузі виробництва).

  2. Коротка характеристика підприємства (назва деревообробного підприємства; основні цехи, технологічне обладнання; асортимент використовуваних конструкційних матеріалів; асортимент виробів; охорона праці, пожежна безпека та електробезпека на підприємстві, участь підприємства в універсальних та спеціалізованих виставках-ярмарках готової продукції).

  3. Технологічний процес виробництва основної продукції(постачання сировини, заготовка напівфабрикатів, виготовлення заготовок та деталей майбутніх виробів, складання та доведення виробів, організація контролю якості на підприємстві, маркування, пакування, транспортування, реалізація і експлуатація виробів).

  4. Структура та обладнання цеху (дільниці)

    • схема;

    • обладнання та його характеристика;

    • інструмент: різальний та вимірювальний;

    • матеріал.

  5. Технологічні процеси виготовлення виробів (на конкретному прикладі).

  6. Охорона праці (для конкретного технологічного процесу).

  7. Зауваження та пропозиції.

  8. Список використаної літератури.

При оформленні звіту текст ілюструють малюнками, схемами тощо. Загальний обсяг звіту 25-30 аркушів. Звіт оформляють відповідно до вимог, розроблених кафедрою: на аркуші форматом А4 дотримуватися полів -ліворуч 30 мм, праворуч - 10 мм, зверху і знизу по 25 мм, шрифт Times New Roman.

Звіт повинен бути складений у процесі проходження практики і за два дні до її завершення переданий керівникові практики для перевірки і виставлення оцінки. На титульній сторінці зазначається назва університету, кафедри, місце проходження практики, прізвище студента, індекс групи, прізвище керівника практики /Додаток 1/. На наступній сторінці подається зміст звіту. Текст звіту повинен поділятися на розділи і підрозділи. Звіт перевіряє керівник практики, його підпис засвідчується печаткою (за місцем проходження практики).