Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
perevod_blok_3.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
16.09.2019
Размер:
41.94 Кб
Скачать

I Translate into Ukrainian:

Одна з речей, що молоді люди виявляють, як вони стають старше, що ви не можете мати все. Ви повинні пам'ятати про це кожного разу, коли ви ходите по магазинам. Хоча ви можете побачити двадцять чи тридцять пунктів, які Ви дійсно хотіли б купити, ви знаєте, що вам доведеться обмежити вибір однієї або двох. Кожен проходить через життя того, щоб зробити вибір.

Будь-який бізнес, навіть спортивні команди, повинні вибирати з числа речей, які вони хотіли б мати, тому що, як ви і я, вони не можуть їсти все,

Уряду теж не може мати все. Щороку найважливіші політичні дебати занепокоєння питання про витрачання грошей платників податків.

Ні обличчя, ні суспільство може мати все, що вони хотіли б мати. Там просто не вистачає на все, щоб ходити. Економісти відзначають, що немає обмеження на кількість або речі, які люди хочуть. Існує, однак, обмеження на ресурси, речі, які використовуються для виробництва товарів і послуг, доступних, щоб задовольнити ці потреби. Коли ця межа буде досягнутий, ніщо інше не може бути вироблено.

II Translate into English:

  1. What are you doing in the library I’m preparing the report.

  2. If you want to change your English for better, you need to work hard.

  3. A lot of books are expected to be printed

  4. I saw her open the door end come out.

  5. The cat was punished for broken a cup.

  6. Excuse me for loosing your book.

  7. As soon as the concert had finished we went home.

  8. Everything had been prepared till 5 o’clock in the evening.

  9. If you wear the glasses you’ll be able to see letter.

  10. She thought that her children were playing at home.

Білет 9

I Translate into Ukrainian:

Економісти є два способи дивитися на економіку та економіку. Одним з них є макро-підхід, а інший мікро. Макроекономіка є вивчення економіки в цілому; мікроекономіки є вивчення окремих споживачів і бізнесу фірми.

Макроекономіка вивчає такі питання, як швидко економіка працює, скільки загальний висновок генерується, скільки загального доходу. Вона також спрямована на вирішення макроекономічних проблем, таких як як зайнятість може бути збільшена, і що можна зробити для збільшення виробництва товарів і послуг.

Мікроекономіка досліджує причинно-наслідкові зв'язки, які впливають на вибір осіб, комерційних фірм і суспільства. Це пов'язано з речами, такими як дефіцит, вибір і альтернативні витрати, а також з виробництвом і споживанням. Основний упор робиться на мікроекономіки до дослідження цін і їх зв'язок з одиницями в економіці.

II Translate into English:

  1. I know that my friend had never been to England.

  2. This newspaper was looked for in the room.

  3. She went for job, having left a child with grandmother.

  4. This town is worth visiting.

  5. She heard somebody come to the door.

  6. If you came to me I’ll be very glad.

  7. You’ll have to wait 10 minutes.

  8. How did your sister last summer.

  9. She has been working in the University for 20 years.

  10. His brother has read a half a book till 5 p.m.

Білет 10

I Translate into Ukrainian:

Індивідуального підприємця це бізнес, що належить одній людині. Є й інші переваги. Індивідуальних підприємців мати весь прибуток свого підприємства, і вони «своїх босів," вільно приймати будь-які зміни, які вони, будь ласка. Вони мають мінімальні правові обмеження і не повинні платити спеціальний податок розміщені на корпорації. Індивідуальні підприємці мають можливість домогтися успіху і визнання завдяки своїм індивідуальним зусиллям.

Є й недоліки. Дуже серйозна є необмеженою відповідальністю, що кожен власник стикається. AH борги і всі проблеми, пов'язані з бізнесом належать власнику. Якщо бізнес не вдалося, власник повинен особисто взяти на себе борги. Це може означати втрату особистого майна, таких як автомобілі, будинки і заощадження. Другий недолік індивідуального підприємця є те, що вона має обмежений капітал. Гроші, які власник може підняти обмежена кількість своїх заощаджень і можливість запозичувати. Крім того, коли господар помирає, бізнес вмирає. Інші недоліки можуть включати відсутність можливостей для співробітників, обмеження розміру і зростання, і відсутність ресурсів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]