Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
perevod_blok_3.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
16.09.2019
Размер:
41.94 Кб
Скачать

I Translate into Ukrainian:

Великий та малий бізнес організувати по-різному для досягнення своїх цілей. Корпоративні лідери ризикують своєї роботи, коли вони роблять важливі рішення, які впливають на майбутнє корпорації негативно. Але навіть якщо вони втрачають роботу, вони не втратили особисті інвестиції. Через величезних ресурсів для великого бізнесу, великим провалом у великій корпорації, менш імовірно, щоб закрити справу, що, чим аналогічне лихо в малому бізнесі. Але ризик і розміри є лише частиною історії.

Сама природа корпоративних бізнес-середи не може бути підходять для незалежної особистості і мотивації типового підприємця. Великі корпорації може знадобитися яскравий і творчий підприємницький талант для розробки нових або вдосконалених продуктів або послуг. Але великі корпорації, до встановлених процедур і верств органу управління, розглядаються як обмеження інновацій і свободи індивідуального підприємця прагне.

II Translate into English:

  1. His name will have been known for everybody till the end of this week.

  2. He showed us the list of goods that were exported.

  3. When I was having a dinner somebody call me on mobile phone.

  4. Janie use to talk so quickly that I don’t understand her.

  5. I get used to come home at 10 o’clock in the evening.

  6. It seems to be raining.

  7. She seems to talk truth.

  8. I’ll have a possibility to see him tomorrow.

  9. Peter read the rule more then once to understand it.

  10. I’m sure she’ll come.

Білет 4

I Translate into Ukrainian:

На конкурентному ринку, виробники постійно прагнуть знизити свої витрати виробництва, як спосіб збільшення прибутку. Підвищення ефективності, що дозволяє їм скоротити свої витрати і дозволяє виробникам продавати свої товари за нижчою ціною. Таким чином, підвищення ефективності, конкуренція призводить до зниження цін.

Конкуренція також спонукає виробників до підвищення якості та збільшення асортименту товарів і послуг. Споживачі скоро дізнаємося, який бренд пропонує кращу ціну, і ця фірма буде отримувати більший прибуток, ніж його конкуренти. Крім того, виробники в умовах конкурентного ринку повинні постійно шукати нові і привабливі товари і послуги, щоб виграти велику частку ринку.

Як фірм конкурувати за долар споживача на ринку, їхні зусилля призведуть до виробництва цілого ряду більш якісні продукти за найнижчими цінами. А оскільки всі ми споживачі, випливає, що конкуренція вигоди всім нам.

II Translate into English:

  1. There was somebody in the room.

  2. The weather was shiny last week.

  3. It has been raining since morning.

  4. Many new buildings are building in our town.

  5. I’ll be able to return your report in a week.

  6. He asked me what they were talking about.

  7. Do you want me come earlier?

  8. We watched the tourists crossing the river.

  9. My parents are use to getting up early.

  10. If he comes late, we’ll go without him.

Білет 5

I Translate into Ukrainian:

Більшість податків може бути класифікована як, пропорційно прогресивні або регресивні. Прогресивний податок займає більший відсоток вищий дохід, і менший відсоток низький дохід. Федеральний прибутковий податок є найвідомішим прикладом прогресивного податку.

Пропорційний податок має такий же відсоток всіх доходів, незалежно від розміру. Регресивний податок той, який має більш високий відсоток з низькими доходами і низьким відсотком високий дохід. Хоча вони не засновані на доходах особи, податок із продажів має регресивний ефект, оскільки вони займають велику частку доходів від с низьким рівнем доходу платника податку не з високим рівнем доходу платника податку.

Який податок справедливим? Мало хто буде сперечатися, що регресивний податок є справедливою. Ті, хто виступає здатність населення платити за принцип буде підтримувати прогресивний податок, і, можливо, пропорційний податок. Є, однак, хто стверджують, що пропорційний податок це не справедливо.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]