Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
сологуб.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
16.09.2019
Размер:
112.03 Кб
Скачать

21. Готельне господарство Греції

Готелів у Греції налічується не набагато більше 3000. Зіркові і позбавлені всіляких атрибутів статусного визнання, багатоповерхові й малогабаритні, розкішні й прості, ефектні й класичні, – готелі в Греції можна вибрати на будь-який смак. Залежно від складу приїжджої групи туристів, можна зупинитися в готелі, схильному для сімейного відпочинку. Романтика готелю для молодят зроблять медяний місяць незабутнім. А коттеджний комплекс, розташований у самої води стане ідеальним притулком для особливо важливих гостей Греції, що приїхали відсвяткувати в її теплій обстановці золоте весілля.

Одна з характерних рис, який сьогодні відрізняються будь-які тури в Грецію – можливість вибрати готель, який найбільше підходить за цінами обслуговування і якості забезпечення конкретному туристові. Можна знайти готель, наближений до групи пам’ятників, які мандрівник має намір відвідати або, навпаки, – молодіжні готелі Греції пропонують нічні розваги, екстремальний денний відпочинок, різноманітні коктейлі в барах і масу прекрасних відчуттів. При бажанні усамітнитися, вдалим рішенням буде забронювати окремий будиночок або розкішну віллу на березі моря одного із грецьких курортів. Якщо гарячі путівки в Грецію припускають насичену екскурсійну програму, то корисно пошукати готель, розташований поблизу від комунікаційного шляху. А турист, що приїхав для покращення здоров’я, віддасть перевагу спеціалізованому санаторію натомість класичному готелю.

Як правило, готелі Греції представляють собою сучасні готельні комплекси, обладнані всім необхідним для комфортного відпочинку. Багато готелів Греції мають у своєму активі 5 зірок, що красномовно свідчить про високу якість обслуговування і розвинену інфраструктуру. При цьому, плануючи тури до Греції, зовсім необов'язково вибирати найбільш дорогі готелі країни. Навіть невеликі готелі Греції, відзначені трьома зірками не розчарують. Найбільше готелів на о.Крит, Тірі, Афінах.

22. Канада, провінція Квебек: Квебек, Монреаль

Квебек — франкомовна провінція на сході Канади, абсолютну більшість якої складають етнічні квебекці.

Туризм в Квебеку є п'ятою за величиною індустрією в Квебеку. Його французька спадщина робить його особливим. Провінція є єдиною з областей в Північній Америці, що зберегла свою франкомовну культуруЦе найбільша провінція Канади, вона в три рази більше ніж Франція.

Два найбільших містах провінції - Монреаль і Квебек. Монреаль є другим за величиною франкомовним містом після Парижа за чисельністю населення. Серед визначних пам'яток можна відзначити Китайський квартал, Латинський квартал, Gay Village, Маленьку Італію, Ле Плато-Мон-Руаяль, Міжнародний квартал і Старий Монреаль. Монреаль має багату архітектурну спадщину, також в місті проводиться безліч культурних заходів, спортивних змагань та фестивалів.

Столиця провінції - місто Квебек є єдиним укріпленим містом в Північній Америці і насичене європейською архітектурою. Квебек був внесений до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Квебекці відомі своїм святковим духом і смаком до свят. Це пояснює, близько 400 фестивалів, які проводяться щороку в Квебеку. Події Квебека різноманітні, починаючи від спорту до культурних заходів та фестивалів, і привертають відвідувачів зі всього світу. У Квебеку є три казино: Монреаль, Чарлвуа і Лак-Ліма. Квебек пропонує різноманітні круїзи як для спостереження за китами, так і подорожі по річці Св. Лаврентія.

Сади: Монреальський ботанічний сад, інсектаріум, Рефордовскіе сади і міжнародний фестиваль садів в Гаспезі.

Музеї: У Квебеку є більше 400 музеїв.

Тематичні парки: Ля Ронд, Старий порт в Монреалі та Квебеку, село квебекців д'Антан, Гранбійскій зоопарк та ін

Релігійне спадщина: ораторій Святого Йосипа, Собор Нотр-Дам-де-Квебек і ін.