Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Задачі до екзамену з інформатики.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
16.09.2019
Размер:
126.46 Кб
Скачать

4. Підготуйте текст електронного листа, прикріпить файл-архів документів, які розробили під час розв’язання задачі та надішліть викладачу. (1 бал)

25

Фермер, вивчивши попит на ягідні культури у своєму регіоні, планує 70 % своєї земельної ділянки, площа якої 2 га, відвести на вирощування полуниці. Для цього він збирається звернутися до керівництва банку «Приват» з листом про надання йому відповідного кредиту.

Завдання:

  1. Знайти інформацію та яскраві фотографії про банк «Приват» та його керівництво. Зробити посилання на відповідні сайти та зберегти фотографії. (1 бал)

  2. Знайти в інтернет-магазині «Дім і сад» (або будь-якому іншому) яскраві фотографії полуниць та ціну на них. Зробити посилання на відповідні сайти та зберегти зображення вибраного сорту полуниці в окремому графічному файлі. (1 бал)

  3. В електронній таблиці Excel розрахуйте кількість кущів певного сорту полуниці та потрібну суму на закупівлю розсади за умови, що за першу сотню кущів покупець платить повну вартість, за кожну наступну сотню вартість зменшується на 1 % від попередньої вартості. фермер планує закупити в інтернет-магазині «Дім і сад» з розрахунку 40-60 тис. кущів на 1 га. Фермер планує 70 % своєї земельної ділянки( площа якої 2 га) засадати полуницею. (4 бали)

  4. У MS Word створіть діловий лист для отримання фермером кредиту від банку «Приват», у якому подайте потрібні дані, висновки та аргументуйте їх (3 бали)

  5. Підготуйте текст електронного листа, прикріпить файл-архів документів, які розробили під час розв’язання задачі та надішліть викладачу. (1 бал)