Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КПІЗ з укр.мови.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
14.09.2019
Размер:
190.46 Кб
Скачать

Доручення

Я, Халімончук Олег Леонідович, доручаю Власюк Галині Ярославівні отримати належну студентам групи ФО-11 факультету фінансів стипендію за травень 2012 року.

Доручення дійсне до 15 червня 2012 року.

23 травня 2012р.

Підпис студента Халімончук О.Л. засвідчую:

декан факультету фінансів (підпис) І.С. Гуцал

Розписка — це письмове підтвердження певної дії, яка мала місце, — передання й отримання документів, товарів, грошей, матеріальних цінностей.

Розписка містить такі реквізити:

1. Назва виду документа (Розписка).

2. Прізвище, ім'я, по батькові та посада того, хто дає розписку.

3. Посада, прізвище, ім'я та по батькові того, кому дається розписка.

4. У чому конкретно дано розписку (обов'язково слід зазначити точне найменування матеріальних цінностей, предметів).

5. Дата й підпис того, хто отримує цінності.

Зразок:

Розписка

Я, Халімончук Олег Леонідович, одержав від Петренка Ігора Петровича 11 500 (одинадцять тисяч п’ятсот) гривень. Зобов 'язуюсь повернути цю суму до 27.09.2012р.

05.05.2011

Рекомендаційний лист - документ, близький до характеристики, але не обов'язковий. Незважаючи на довільний виклад, у ньому слід зазначити термін роботи працівника в даній організації, установі, просування по службі, його ділові та моральні якості, коло зацікавлень тощо. Інформація повинна бути об'єктивною та виваженою, оскільки це справа честі й імені вашої організації та подальша доля рекомендованого.

Рекомендаційний лист містить такі реквізити:

1. Заголовок.

2. Текст.

3. Посада, прізвище й ініціали особи, яка дає рекомендацію.

4. Дата складання.

5. Контактні дані - телефон, адреса електронної пошти тощо(якщо потрібно).

6. Печатка або штамп (необов'язковий реквізит).

Рекомендаційний лист няні

Загальні дані: Гук Олена Богданівна, 1975 р.н., що проживає за адресою: м. Любомль, вул. Миру, 27, Любомльський район, Волинська обл.; паспорт (серія АЮ номер 114863, виданий Любомльським РВУМВС України у Волинській обл. 14 грудня 1992 р.), працювала в нашій родині нянею доньки Вікторії з 1 року 6 міс. до 3 років.

Обов'язки: Олена працювала 5 днів на тиждень з 9.00 до 19.00. До її обов'язків входило: щоденний догляд за дитиною, приучення її до чистоти й акуратності, годування дитини, приготування їй їжі, підтримання чистоти особистих речей, одягу та іграшок дитини.

Освіта та професійні навики: Олена закінчила свого часу педагогічний інститут, до нашої сім'ї працювала вже в 2 сім'ях нянею. З дітьми працювати вміє, може швидко знайти з ними спільну мову, може проявляти до дитини, як м'якість, так і строгість, залежно від обставин.

Якості її характеру: сумлінність, акуратність, старанність, добросердість, терпіння по відношенню до дитини, ввічливість і тактовність по відношенню до батьків дитини.

Причини звільнення няні: ми з чоловіком переїхали за місто, няні далеко було туди добиратися від свого будинку, крім того, ми планували взяти на роботу няню з проживанням у нашому домі, а Олені - даний варіант не підходив.

Рекомендації: наша колишня няня Кириленко Олена Іванівна - надійний, сумлінний, порядний працівник. Із задоволенням рекомендую її як няню для дитини від року до трьох - чотирьох років. Але, одночасно, повинна зазначити наступні недоліки няні: Олена іноді спізнювалася на роботу на 30 хвилин. Правда, маю зауважити, що це траплялося нечасто.

Якщо вам знадобиться більш детальна інформація про роботу няні Гук О.Б., я готова відповісти на ваші запитання за тел. 33-8-06.

Мої ПІБ: Лівецький Олександр Анатолійович

16.05.11

Супровідний лист– це службовий лист, що додається до основного документа (накладної, каталогу, проспекту, прейскуранта, креслень, буклетів) та інформаційно супроводжує його. Зазвичай це невеликий за обсягом лист, що містить назви та перелік надісланих документів.

Супровідний лист – це короткий документ, який додається до резюме шукача. Часто претенденти не розуміють, наскільки важливо прикріплювати супровідний лист при пошуку роботи. Це не тільки демонстрація вашого знання етикету пошуку роботи, а і відмінне доповнення до резюме.

Супровідний лист служить для подачі інформації, яка не увійшла до резюме. Наприклад, через супровідний лист можна показати ваші знання ринку і діяльності компанії, в яку ви направляєте резюме і супровідний лист, ваше бажання і прагнення працювати саме в цій компанії і багато іншого.

Зразок:

Шановні панове!

У відповідь на ваше прохання від 26.05.11р. надсилаємо Вам нині чинний експортний прейскурант до кожного із зразків парфумів FM Group. Просимо повідомити, які саме зразки Ви замовляєте.

Чекаємо на відповідь.

З повагою Халімончук Олег Леонідович.

Лист-нагадування - це документ, у якому нагадується про наближення чи закінчення визначеного терміну завчасно обу­мовлених зобов'язань або проведення заходів.

Лист–нагадування містить такі реквізити:

1. Назва організації.

2. Довідкові відомості про організацію.

3. Дата документа.

4. Реєстраційний номер документа.

5. Посилання на номер і дату вхідного документа.

6. Адресат.

7. Текст документа.

8. Підпис.

9. Відмітка про виконавця.

Зразок:

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]