Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
2012 Metodichka_z_praktiki.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.09.2019
Размер:
206.34 Кб
Скачать

Ііі. Обов'язки студента-практиканта

Студенти Інституту туризму ФПУ, проходячи практику, зобов'язані:

  • до початку практики одержати у керівника від навчального закладу консультації щодо оформлення усіх необхідних документів;

  • з'явитись на місце практики у встановлений наказом ректора термін;

  • у перший день з'явитись у відділ кадрів для визначення місця практики, керівника і, за необхідністю, одержання перепустки на підприємство;

  • разом з керівником практики від Інституту або підприємства скласти календарний план-графік виконання програми на весь період практики;

  • суворо дотримуватись правил внутрішнього розпорядку, охорони праці та вимог трудового законодавства, передбачених для працівників підприємства;

  • безвідмовно виконувати вказівки безпосередніх керівників практики від підприємства та Інституту;

  • нести відповідальність за виконання роботи на рівні зі штатними працівниками;

  • повністю виконувати програму практики та завдання з науково-дослідної роботи;

  • вести щоденник установленої форми, в якому записувати виконану роботу;

  • не пізніше як за день до закінчення терміну практики одержати відзив-оцінку керівника практики від підприємства (організації).

За порушення трудової дисципліни та правил внутрішнього розпорядку студент-практикант несе відповідальність перед адміністрацією підприємства (організації). Керівники підприємств мають право накладати на студентів-практикантів стягнення, про що повідомляють ректора Інституту. Ректор вирішує питання про подальше перебування студента на практиці та в Інституті. Студенти під час проходження практики повинні бути дисциплінованими, принциповими, точними й акуратними у виконанні своїх службових завдань та обов'язків.

VI. Оформлення звіту про практику

4.1. Загальні вимоги

Матеріали проходження практики студент оформляє у вигляді письмового звіту. Текст звіту повинен супроводжуватися необхідними розрахунками, таблицями, зразками документації тощо. Звіт про практику перевіряє керівник підприємства та дає оцінку-відзив, у якому відображає виконання програми практики, ставлення студента до виконання своєї роботи, дотримання ним трудової дисципліни.

Оформлений звіт разом зі щоденником практики представляється на кафедру, зі звітом докладно ознайомлюється керівник практики від Інституту, дає загальну оцінку виконаної роботи, після чого студент захищає звіт. Захист приймає комісія, що призначається завідувачем кафедри.

Студент, який не виконав програми практики й отримав незадовільну оцінку на захисті, направляється повторно на практику у період студентських канікул. В окремих випадках ректор може розглядати питання про подальше перебування студента в Інституті».

Звіт про практику повинен відображати тільки самостійну роботу студентів на підприємстві. Переказ у звіті матеріалів, викладених в інструкціях, підручниках, лекціях, не допускається. Звіт у закінченому вигляді включає текстову частину та додатки. Форму титульного листа звіту про практику подано в додатку А.

Звіт слід друкувати на ПЕОМ, за допомогою текстового редактора Microsoft Word, на одному боці аркуша білого паперу формату А4 через 1,5 міжрядкові інтервали, шрифт Times New Roman, розмір - 14 pt. Границі аркуша мають бути наступних розмірів: ліве поле ЗО мм, праве - 10 мм, верхнє - 20 мм, нижнє - 20 мм.

Текст основної частини поділяють на розділи, підрозділи (параграфи). Заголовки структурних частин друкують із великої літери по центру сторінки напівжирним шрифтом. Заголовки підрозділів (параграфів) друкують із абзацу маленькими літерами (крім першої великої). На початку абзацу робиться відступ 1,25. Крапку в кінці заголовка не ставлять. Якщо заголовок складається з двох або більше речень, їх розділяють крапкою. Відстань між заголовком і текстом повинна дорівнювати одному рядку.

Кожну структурну частину треба починати з нової сторінки.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]