Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metod_rekom_po_napis_dipl_robit_MO_2010.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
13.09.2019
Размер:
256 Кб
Скачать
  1. Оформлення бібліографії та додатків

В кінці роботи з дотриманням бібліографічних правил (ДСТУ 3582-97 "Інформація та документація") додається перелік використаної літератури. По кожному джерелу слід наводити такі дані: прізвище та ініціали автора, повне найменування книги, статті, журналу, місто, видання, найменування видавництва, рік видання, номер журналу, сторінки (першу і останню), на яких стаття чи тези опубліковані або кількість сторінок в книзі. При посиланні на збірники праць – дані про автора, назва статті, повне найменування збірника, місто та видавнича організація, рік та номери сторінок, на яких розташована ця стаття. Кількість джерел, які повинні бути використані при написанні дипломної роботи залежить від характеру теми, але виходячи з положень про виконання дипломної роботи студентами різних факультетів, для більшості тем мінімальною кількістю публікацій, які повинні бути використані, можна вважати 50 – 60 (в їх числі не менше 2-3 зарубіжних). Приклад запису джерел:

  1. Мескон М.Х., Альберт М., Хедоури Ф. Основы менеджмента. Пер. с англ. - М.: Дело, 1992, 702с.

  2. Тесленко С.Г. Методика визначення конкурентоздатності деревообробного комбінату // Економіка України, 1998. - №4. - с. 45-51.

У списку використаної літератури джерела перераховуються в абетковому порядку.

Зарубіжні джерела, що використовуються мовою оригіналу (за винятком російських) записуються в кінці списку в абетковому порядку, наприклад

57. Fishman F.S/ Prinсiples of Discrete Event Simulation // Management science. 1998. - № 7. - Р. 118-138.

ДОДАТКИ до дипломної роботи оформлюються таким чином: в правому куті аркуша пишуть слово ДОДАТОК та вказують його порядковий номер. Порядковий номер визначається літерами української абетки.

Написану і належними чином оформлену дипломну роботу автор підписує на перший сторінці і ставить дату завершення роботи.

4. Захист дипломної роботи

    1. Попередній захист на кафедрі

Виконана студентом не зброшурована робота подається науковому керівникові для перевірки не пізніше як за 10 днів до попереднього захисту її на кафедрі. До роботи додається лист-відзив від організації, що була об’єктом дослідження. Науковий керівник складає свій відзив, а також підписує титульний аркуш роботи.

За графіком, затвердженим кафедрою, відбувається попередній захист дипломної роботи у комісії, яка складається з викладачів кафедри.

Студент доповідає свою роботу комісії, яка має ретельно переглянути всі матеріали та вислухати відзив наукового керівника. При виявлені недоліків студент усуває їх у тижневий строк.

Зброшурована у твердій палітурці робота подається на кафедру, де вона реєструється і подається на зовнішнє рецензування.

    1. Склад листа-відзиву організації – об’єкта дослідження Лист-відзив від організації, що було об’єктом дослідження має свідчити про наступне:

  • достовірність наведеної в роботі інформації;

  • правдивість фактичних даних;

  • підтверджена актуальність теми для підприємства;

  • показана самостійна розробка дипломника, а також практична значущість аналітичного розділу та можливість і перспективи впровадження запропонованих в роботі рекомендацій.

Лист-відзив має бути підписаним керівником організації і завіреним печаткою (зразок листа-відзиву подано в додатку Е).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]