Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zvit_pro_praktiku_28_03_2012.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
10.09.2019
Размер:
89.6 Кб
Скачать

Розділ ііі. Опис виконання практики

5 Березня 2012 року

Знайомилася з посадовою інструкцією та специфікую роботи землевпорядника сільської ради . Спеціаліст забезпечує створення умов для рівноправного розвитку різних форм власності на землю , раціонального її використання та охорони , відновлення родючості грунтів , поліпшення навколишнього природного середовища . Встановлено ,що на території сільської ради немає земель , які б не оброблялися . Приймала участь у підготовці на розгляд сесії матеріалів про виділення земельних ділянок . Зацікавила робота по контролю в питаннях цільового призначення землі та сплати податків . Землевпоряднику присвоєний 13 ранг державного службовця , працює на посаді з 1999 року .

6 березня 2012 року

Ознайомилася з апаратом працівників Боремельської сільської ради , депутатським корпусом , географічним положення сільської ради в межах Демидівського району , площею , кількістю населення . Відомості відображенні в Додатках № 1 , № 2 .

7 березня 2012 року

Відвідала заклади бюджетної сфери : колегіум , будинок культури , бібліотеку , амбулаторію , дитсадок . Ознайомилася з специфікую роботи даних закладів . Вивчала демографічний стан в населених пунктах . Дані відображенні в Додатку № 2 .

12 березня 2012 року

Разом з землевпорядником знайомилася з межами територій , з межами населених пунктів . В селах Шибин і Смиків вивчали санітарний стан прибережної зони . Вразила відсутність межових знаків в селах Шибин і Смиків , окремі несанкціоновані сміттєзвалища . Жителів попереджено .

13 березня 2012 року

Вивчала структуру промислових підприємств , які розташовані на території сільської ради . Це ПП « Ніколь » ( металеві вироби ) , 6 підприємств сільськогосподарського виробництва в т.ч. 1 - ТзОВ , 4 - фермерські господарства . Перевіряла , в присутності землевпорядника документи на право користування земельними ділянками ( договора оренди ).

  1. березня 2012 року

Вивчала роботу закладів торгівлі ( 5 ) , обслуговування населення , робота , яких на мою думку повинна бути кращою . Вражає в центрі села Боремель напівзруйноване приміщення колишнього кафе , що належить Рівненському гуртово-роздрібному підприємству і відношення цієї організації до сплати земельного податку .

  1. березня 2012 року

Приймала участь в роботі комісії по визначенню меж польових доріг на масиві № 13 , здійснювали перевірку скарги громадян села Набережне про самовільний захват , вказаними в заяві громадянами , площі пасовища .

16 березня 2012 року

Вивчала посадову інструкцію спеціаліста землевпорядника сільської ради ( додаток № 3 ) , стан ведення документів з обліку землі . За дорученням землевпорядника готувала довідки про розмір земельних ділянок на вимогу громадян . Вивчала динаміку бюджету сільської ради , яка щорічно зростає і становить в цьому році 869987 гривень в т.ч. дотація держави - 356146 гривень . У бюджеті помітним є ріст обсягів видатків на утримання органу місцевого самоврядування , освіту , культуру , житлово-комунальне господарство . Проте на охорону здоров'я в 2011 – 2012 роках бюджетом коштів непередбачено ( Додаток № 2 ) .

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]