Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
kdm.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
09.09.2019
Размер:
493.06 Кб
Скачать

1.1.4. Критерії оцінювання курсової роботи

Оцінювання курсової роботи здійснюється науковим керівником за такими критеріями:

  1. відповідність змісту обраній темі;

  2. наявність усіх складових частин програми дослідження;

  3. ґрунтовність, повнота і аналіз літератури з проблеми дослідження;

  4. досягнення мети та завдань дослідження;

  5. літературне, технічне й естетичне оформлення роботи.

Оцінка «Відмінно» (100-90 А) виставляється в тому разі, якщо зміст відповідає темі дослідження та визначеному у вступі науковому апарату. Студент продемонстрував високий рівень самостійності під час виконання курсової роботи.

Оцінка «Добре» (89-85 В, 84-75 С) ставиться за наявності незначних недоліків – недостатньо конкретні висновки, поодинокі випадки порушення логіки викладу, вимог стилю, перевантаженість цитатами, огріхами в оформленні.

Оцінка «Задовільно» (74-65 D 64-60 С) ставиться за наявності невідповідності наукового апарату змісту викладеного матеріалу, Тему проаналізовано поверхнево, не витримано вимоги до оформлення роботи.

Оцінка «Незадовільно» (59-34 F, 34-1 Fx) ставиться, якщо курсова робота не задовольняє зазначеним вимогам.

Курсові роботи, які оцінені науковими керівниками позитивно, допускаються до захисту. Під час захисту враховується рівень сформованості в студента вміння робити усне наукове повідомлення й давати аргументовані відповіді на запитання за темою роботи.

Додаток 1 Зразок оформлення титульної сторінки курсової роботи

Міністерство освіти і науки України

Сумський державний педагогічний університет імені А.С.Макаренка

Кафедра математики

ПРІЗВИЩЕ, ім’я, по-батькові студента

ДІОФАНТОВІ РІВНЯННЯ

Курсова робота

Спеціальність 6.040200 Математика*

Науковий керівник –

посада, вчене звання, науковий ступінь,

ПРІЗВИЩЕ, ім’я, по-батькові

Суми – 2009

1.2. Кваліфікаційна дипломна робота

1.2.1. Загальні положення

Кваліфікаційна дипломна робота виконується студентом на завершальному етапі його підготовки за відповідним освітньо-кваліфікаційним рівнем.

Кваліфікаційна дипломна робота визначає загальноосвітню та фахову зрілість випускника, його вміння діалектично мислити, творчо застосовувати здобуті знання, при розв’язуванні актуальних проблем професійної діяльності на заключному етапі.

Кваліфікаційна дипломна робота є самостійним дослідженням, виконаним під керівництвом наукового керівника (для робіт, які охоплюють декілька напрямів, залучаються наукові консультанти). При виконанні дипломної роботи випускник використовує набуті теоретичні знання та практичні уміння застосовування інноваційних підходів при вирішенні конкретних наукових і практичних завдань. Виконана робота має відповідати актуальним завданням сьогодення щодо розвитку науки і практики, поглиблювати наявні дослідження та відображати знання студента.

Виконання кваліфікаційної дипломної роботи у педагогічному університеті має за мету:

  • поглиблене вивчення певної науково-практичної проблеми, пов’язаної з майбутньою професійною діяльністю;

  • розвиток навичок самостійного наукового пошуку, який передбачає оволодіння методикою наукового дослідження, його результати узагальнювати та робити самостійні висновки;

  • визначення ступеня підготовленості студента-випускника до самостійної роботи за фахом.

Виконання і захист кваліфікаційної дипломної роботи з фахової дисципліни або методики її викладання на фізико-математичному факультеті є обов’язковим для всіх студентів згідно з навчальним планом спеціальності.

Назва кваліфікаційної дипломної роботи повинна бути короткою, відповідати обраній спеціальності та суті вирішеної наукової проблеми, вказувати на мету дослідження і його завершеність.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]