Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
текст ЦП.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
08.09.2019
Размер:
144.38 Кб
Скачать

5. Відповідальність сторін

5.1. У випадку повної втрати або повного пошкодження системи реєстру Реєстратор повинен:

  • протягом двох робочих днів надіслати Емітенту відповідне повідомлення;

  • до повного відновлення системи реєстру припинити всі операції з цінними паперами Емітента;

  • відновити систему реєстру протягом 15 робочих днів з моменту втрати або пошкод­жен­ня.

5.2. Реєстратор несе відповідальність за ведення системи реєстру з дати підписання акту прийому-передачі документів;

5.3. Емітент не­се всю відпо­відальність за наслідки виданих їм розпоряджень та са­мо­стій­но стежить за дотриман­ням норм чинного за­ко­но­дав­ст­ва у своїй дія­ль­но­сті.

5.4. За по­ру­ше­ння термінів оп­ла­ти, пере­дбачених цим До­го­во­ром, Емітент вип­ла­чує Реєстратору пеню у розмірі подвійної облікової ставки НБУ, діючої на період прострочки, від загальної суми виконаних операцій за ко­же­н день про­стро­ч­ки до дня повного виконання зобов`язань включно.

5.5. За порушення терміну виконання операцій, передбачених цим Договором, або додатковими угодами, Реєстратор вип­ла­чує Емітенту пеню у розмірі подвійної облікової ставки, діючої на період просрочки, НБУ від загальної суми виконаних операцій за ко­же­н день прострочки до дня повного виконання зобов`язань включно.

5.6. Сплата пені не звільняє Сто­ро­ни від вико­на­ння обов`язків по цьому До­го­во­ру.

6. Порядок вирішення суперечок

6.1. Усі суперечки, що ви­ни­кають мі­ж Сто­ро­на­ми, під­лягають вре­гу­люва­нню шляхом перегово­рів.

6.2. У випадку неможливо­сті вре­гу­лю­ва­ння суперечок шляхом пе­ре­го­во­рів мі­ж Сто­ро­на­ми, ці суперечки вирі­шу­ють­ся у по­рядку, вс­та­нов­леному чинним за­ко­но­да­в­ст­вом.

6.3. З­мі­ни в умови До­го­во­ру вно­сять­ся за вза­єм­ною згодою Емітента та Реєстратора, що оформ­лена у пись­мовій фор­мі, шляхом До­даткової Угоди, яке є невід`ємною ча­сти­ною цього До­го­во­ру.

7. Форс-мажор

7.1. Сто­ро­ни звільняються від відповідальності за час­ткове або пов­не не­вико­на­ння зобов`язань за цим До­го­во­ром, якщо це невиконання є наслідком об­ставин не­переборної си­ли, яка виникла пі­сля с­кладан­ня До­го­во­ру або в наслідок по­дії надз­ви­чай­но­го ха­рак­те­ру, яку Сто­ро­ни не мог­ли ні передбачити, ні попередити.

7.2. У випадку виникнення об­ставин не­переборної си­ли термін ви­ко­на­ння Сто­ро­на­ми обов`язків по цьому До­го­вору відкладається на час, протягом якого діють такі обставини та їх наслідки.

7.3. Сторони зобов`язуються після настання форс-мажорних обставин прийняти всі міри для ліквідації наслідків та зменшення збитків.

8. Інші умови

8.1. Інші питання, які не ре­гу­люються по­ло­же­ння­м цього До­го­во­ру, ре­гу­лю­ють­ся чинним за­ко­но­да­в­ст­вом України.

9. Термін дії договору

9.1. Цей До­го­вір набуває чинності з дня його підписання та вважається укладеним на невизначений строк.

9.2. Цей Договір складено у двох примірниках, які мають однакову юридичну силу, один - для Емітента, а другий - для Реєстратора.

9.3. Дія цього Договору припиняється достроково по згоді Сторін.

9.4. У випадку невиконання однією із Сторін умов цього Договору він розривається згідно з чинним законодавством України.

9.5. У випадку припинення цього Договору, Реєстратор передає Емітенту документи системи реєстру згідно вимог Положення. Реєстратор здійснює передачу реєстру тільки після сплати Емітентом усіх заборгованостей по операціям Реєстратора, а також інших витрат за цим Договором.

9.6. У випадку ліквідації Реєстратора, як юридичної особи, останній передає докумен­та­цію за п. 3.4.1., а також інші документи, передані Емітентом згідно з цим Договором протягом тридцяти календарних днів Емітенту або згідно його письмового розпорядження іншому Реєстратору.

9.7. Реєстратор має право розірвати цей Договір в односторонньому порядку у випадку затримання перерахування Емітентом Реєстратору коштів більше, ніж на 20 робочих днів, після письмового повідомлення Емітента. В цьому випадку Договір вважається розірваним через 45 календарних днів після отримання Емітентом повідомлення.

9.8. Реєстратор є платником податку на прибуток підприємств на загальних умовах;

Емітент __________________________________________________________________________________