Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Звіт Нечипоренко Р. В..doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
07.09.2019
Размер:
296.45 Кб
Скачать

План виконання звіту:

1. Загальний розділ……………………………………………………………...4

1.1 Призначення, функції та характер підприємства…………………………..4

1.2 Річна виробнича програма, режими роботи підприємства, річні фонди часу робітників……………………………………………………………………6

1.3 Структура підприємства. Схема керування, призначення та характеристика його відділів, цехів, підрозділів………………………………..6

1.4 Відомості щодо рухомого складу підприємства та клієнтуру яку обслуговують (для експлуатаційних підприємств)…………………………….7

1.5 Генеральний план підприємства…………………………………………….8

2. Технологічний розділ……………………………………………………...9

21 Призначення та характеристика основних виробничих цехів (дільниць), їх річна виробнича програма…………………………………………………….9

2.2 Технологічний процес ТО, ПР та КР агрегатів, вузлів, деталей на дільницях…………………………………………………………………………10

2.3 Склад основних ( водіїв, слюсарів, токарів) та допоміжних робітників, майстрів, механіків ( обов’язки майcтра дільниці)…………………………....12

2.4 Характеристика верстатів, обладнання та оснащення яке використовується в технології обслуговування та ремонту………………….13

2.5 Виробничі площі основних дільниць (ескіз основної дільниці)………….14

2.6 Організація робочих місць при виконанні основних операцій технологічного процесу діагностування, обслуговування ремонту автомобілів, агрегатів, деталей…………………………………………………15

2.7 Охорона праці та виробнича санітарія на основних виробничих дільницях, прогресивні методи запобігання виробничого травматизму…………………...............................................................................16

3. Економічна частина…………………………………………………………20

3.1 Тарифні ставки водіїв та ремонтних робітників………………………..…20

3.2 Доплати та надбавки для водіїв та робітників………………………….…21

3.3 Трудомісткість зон ЩО, ТО-1, ТО-2, ПР………………………………….21

3.4 Вартість верстатів та устаткування на основних дільницях……………..23

3.5 Виробничі площі на одиницю устаткування 1м2 цієї площі……………..23

3.6 Витрати на утримання приміщень та на охорону праці…………………..24

3.7 Собівартість робіт на зонах ТО-1, ТО-2, ПР………………………………24

3.8 Вартість 1 години робіт по ремонту……………………………….………25

4. Висновок………………………………………………………………………27

1. Загальний розділ

1.1 Призначення, функції та характер підприємства.

Станція технічного обслуговування автомобілів, засновником якої є юридична особа ПП «Деркач». знаходиться в м. Черкаси. Досвід роботи в цій галузі, допоміг створити міцний фундамент для майбутнього підприємства. Успіх та зростання підприємства залежить від дій керівника та від завдання, що стоїть перед кожним працівником.

«ПП Деркач» за короткий час періоду сформував власний висококваліфікований обслуговуючий персонал.

В своїй діяльності Підприємство керується Законами України “Про підприємства в Україні”, “Про власність” ,“Про підприємництво”, Статутом, наказами та розпорядженнями Генерального директора Засновника, цим Статутом та іншим діючим законодавством України.

Робота підприємства на ринку послуг з обслуговування та ремонту автотранспортних засобів передусім спрямована на надання якісних і повноцінних послуг для власників транспортних засобів та організації безпеки при експлуатації автомобілів.

Підприємство несе відповідальність за наслідки своєї діяльності, за виконання взятих на себе обов’язків по укладених договорах, перед держбюджетом та банками, а також перед своїми партнерами по зобов’язаннях.

Підприємство, в порядку встановленому законодавством України, може виконувати всі права та нести обов’язки, які не заборонені законодавством України, відповідають цілям, передбаченим Статутом.

Підприємство надає послуги з ремонту, перевірку технічного стану та обслуговування автомобілів, як приватних автомобілів громадян, так і службових різних підприємств.

Основним завданням даного підприємства є надання кваліфікованих послуг з ремонту та обслуговування автотранспортних засобів для забезпечення безпеки та комфорту при експлуатації транспортних засобів їхніми власниками.

Чисельний склад підприємства становить чотири особи. Дохід підприємства залежить від обсягу виконаної роботи. Головною стратегією розвитку підприємства є подальше вдосконалення організації та роботи приватного бізнесу, розширення сфери послуг, вдосконалення обслуговування та ремонту транспортних засобів, закупка нового модернізованого обладнання, застосування нових технологій, приладів та матеріалів, для покращення якості та задоволення потреб клієнтів.

Світовий досвід управління господарськими та суспільними процесами свідчить, що обов’язковою передумовою успішної реалізації будь-якої діяльності підприємства є його вчасне та якісне планування і організація діяльності.

Підприємство здійснює оперативний та бухгалтерський облік результатів своєї діяльності, веде статистичну звітність, яка подається податковій адміністрації і статуправлінню у встановленому порядку.

Внутрішній контроль за фінансово-господарською діяльністю підприємства здійснює Засновник або аудитор (аудиторська фірма), наймана Засновником.

Закон України “Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні” із змінами і доповненнями, внесеними Законами України від 11.05.2000 р. №1707-III, від 08.06.2000 р. №1807- III, від 22.06.2000 р.№ 1829-III, визначає правові засади регулювання, організації, ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності в Україні.

Керівник підприємства зобов’язаний створити необхідні умови для

правильного ведення бухгалтерського обліку, забезпечити неухильне виконання всіма підрозділами, службами та працівниками, причетними до бухгалтерського обліку, правомірних вимог бухгалтера щодо дотримання порядку оформлення та подання до обліку первинних документів.