Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЗВІТ по експертизі.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
05.09.2019
Размер:
129.02 Кб
Скачать

3.2 Аналіз та інтерпретація результатів

Існуюча ситуація

(*6*0): Занадто ослаблена, щоб мобілізувати себе для досягнення власних цілей. Відчуває себе покинутою, бажає позбутись від багатьох проблем та отримати надійний захист. Хоче, щоб її любили.

Джерело стресу

(-1-4): Стрес та занепокоєння викликані емоційним розчаруванням. Емоційні стосунки не ладяться, викликають розчарування та депресію. З одного боку, вона хотіла б звільнити себе від власних обтяжуючих прив’язаностей. З іншого боку, вона не хоче втратити все і отримати лише нове розчарування. Ці протиречиві емоції посилюються до такої сили, що вона хоче їх повністю подавити і сховати за високомірною та жорсткою поведінкою.

(-4-5): Розчарування призвело до зростання підозрілості по відношенню до інших людей, відстороненості від них. Досліджувана подавляє свій природний ентузіазм і уяву, опасаючись, що в кінцевому результаті вона опиниться посеред руїн повітряного замку. Вважає, що її обманюють та принижують. Старається триматись в стороні від інших людей. Постійно прагне з’ясувати наскільки щирі люди в своєму доброму відношенні до неї. Ця підвищена настороженість легко переростає в підозрілість та недовірливість.

Якості, що знаходяться в резерві (відсутні):

Дуже емоційний. Використовує потенціал на всі 100%.

Бажана ціль

(+3+6): Відкладає свої честолюбиві плани та відмовляється від бажання підняти свій престиж, так як уникає глибокого аналізу свого життєвого оточення. Надає перевагу слідувати за своїм бажанням досягнути зручних умов і забезпечити свою особисту безпеку.

(+6+7): Ставить перед собою ідеалізовані та ілюзорні цілі. Відчула гірке розчарування і відвертається від життя, відчуваючи втому та відразу. Хоче все забути та прокинутись в ситуації, в якій не буде проблем, все буде легко і зручно.

Існуючі проблеми

(+6-4): Відчуває розчарування. Опасається, що немає смислу ставити нові цілі. Такий стан викликав у неї занепокоєння, відчуття порожнечі і презирство до самої себе. Відмовляється визнати існування проблем, і це штовхає її до своє вільних та зухвалих дій.

(+3-5): Прагне діяти вільно та бажає, щоб її нічого не стримувало. Однак ці прагнення обмежуються її потребою уявляти світ дуже раціонально побудованим та занадто регламентувати свої дії.

Висновки:

Рівень тривожності зростає. Відчуває своє безсилля, прагне захисту, прагне щоб її любили.

Емоційне розчарування, депресія, страх втратити все – все це приховується за жорстокою та високомірною поведінкою. Розчарування призвело до відстороненості, підозрілості по відношенню до інших. Вважає що її обманюють та принижують, старається триматись осторонь. Недовірливе ставлення до оточуючих. Відмовляється від перспективних планів майбутнього заради особистої безпеки.

Розчарувався в якійсь досконалій цілі, яка опинилась недосяжною, тепер відчуває втому та відразу, прагне опинитись в ситуації, де все просто і легко.

Відчуває себе спустошеною, схвильованою, можлива часткова відраза до себе. Відмовляється усвідомлювати наявність проблем. Прагне свободи, однак сама її і обмежує в цілях власної безпеки.