Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
stazhirovka_yura.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
05.09.2019
Размер:
299.01 Кб
Скачать

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

ДОНЕЦЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ІНСТИТУТ ЗДОРОВ`Я, ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ ТА СПОРТУ

Звіт про проходження стажування

Виконала ст. гр. 5ОПСМ Причепій А.В.

Навчальний керівник: Репневський С.М.

донецьк 2012

План

Розділ І аналіз основної діяльності ДДІЗФВІС

Розділ ІІ Аналіз квалікаційних характеристик “Магістр”

РОЗДІЛ ІІІ АНАЛІЗ НАВЧАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ РОБОТИ

РОЗДІЛ IV ВИСНОВКИ

Розділ і аналіз основної діяльності ддізфвіс

Донецький державний інститут здоров’я, фізичного виховання і спорту створений Постановою Кабінету Міністрів України від 22 лютого 1996 року № 240 на базі Донецького факультету Українського державного університету фізичного виховання і спорту.

Інститут у своїй діяльності керується Конституцією України, Законами України “Про вищу освіту”, “Про фізичну культуру і спорт”, постановами Верховної Ради України, указами і розпорядженнями Президента України, постановами і розпорядженнями Кабінету Міністрів України, нормативними актами Міністерства освіти і науки України та Міністерства України у справах сім’ї, молоді і спорту.

Навчально-виховна та методична робота в інституті проводиться на 6 кафедрах: спортивно-педагогічних дисциплін; теорії фізичного виховання, олімпійського спорту і освіти; педагогіки, психології і філології; соціально-гуманітарних дисциплін; фізіології і фізичної та психологічної реабілітації; біомеханіки і спортметрології.

Навчально-матеріальна база інституту включає в себе: 3 лекційних аудиторії, 4 лабораторії, 27 навчальних кабінетів, 5 спортивних залів, бібліотеку і читальний зал. Загальна площа навчально-лабораторних приміщень становить 9712,3 кв.м. Інститут має гуртожиток на 646 місць, в якому знаходиться медпункт.

Інфраструктура Донецького державного інституту здоров’я, фізичного виховання і спорту в цілому відповідає державним вимогам і забезпечує належну підготовку фахівців.

Ректор інституту Демінський Олексій Цезарійович, закінчив Київський державний інститут фізичної культури за спеціальністю „Викладач фізичної культури і спорту – тренер з легкої атлетики”, доктор педагогічних наук, професор, академік Української академії наук, президент Міжнародної академії проблем людини в авіації та космонавтиці України.

Сплановано розширити прийом студентів денного та заочного навчання педагогічного факультету по контракту з подальшою спеціалізацією по відділенням факультету, які користуються найбільшим попитом. Тому, логічним є акцентування уваги на оптимальне покращення змісту підготовки магістрів з метою видачі їм не тільки державного, але й диплому міжнародного рівня. В зв’язку з цим, та виконуючи вимоги Болонського процесу, направлено зусилля на значне покращення змісту підготовки магістрів.

Випускаюча кафедра – кафедра теорії фізичного виховання, олімпійського спорту і освіти, завідуючий кафедрою – д.п.н., професор Демінський О.Ц.

ПОРЯДОК РОБОТИ ІНСТИТУТУ

Інститут працює 5 днів на тиждень за наступним денним порядком:

Розклад занять

1 пара

8.00 – 9.20

2 пара

9.30 – 10.50

3 пара

11.00 – 12.20

4 пара

12.30 – 13.50

5 пара

14.00 – 15.20

Навчальний рік складається з двох семестрів, кожен з яких закінчується сесією.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]