Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЗАГАЛЬНА.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
31.08.2019
Размер:
203.26 Кб
Скачать

17. Ваші стосунки мають пройти 4 стадії.

І стадія – к-ка днів – к-ка місяців. Домовленість про емоційну вірність. Ви домовилися, що всі попередні стосунки закінчені, що весь вільний час ви будете тратити один на одного. Це цілком дост. часу для того, щоб визначити чи ви підходити один одному

ІІ стадія – 3-6 міс. Договір про поглиблення партнерських взаємин. Ви приймаєте себе як «ми». Ваші взаємини зміцнені. Ви все більше часу проводити разом. Вас все це задовольняє. Думаєте про партнера як про нас. Ви вирішуєте, що стосунки потребують морального розвитку. Ви погоджуєтесь що ваші стосунки здатні перерости у тривалі. Ви погодж. спільно працювати над подальшим розвитком взаємовідносин. Ви шукаєте шляхи до повного взаєморозуміння. Якщо ця стадія затягується – це погано. Ви припиняєте розвиток.

ІІІ –до 1 року. Домовленість про майб. спільне життя. Оформлюєте ваші стосунки у вигляді заручин, планування весілля і остаточне рішення жити разом.

ІІІІ – укладення домовленості. Якщо ви пройшли всі стадії, вірите у надійність, що ви цілковити підходити один одному, досконалі відносини – шлюб.

18. Емоційні відносини цінніші ніж обручка

Також важливо бути чесними і відкритими. Тільки так хлопець і дівчина зможуть дізнатися один одного в повній мірі і зрозуміти наскільки вони підходять один одному. Взагалі вважаю чесність однією із найголовніших якостей у стосунках між хлопцем і дівчиною. Запам’ятайте, брехня до добра не доведе! В яких би цілях ви не брехали, в будь-якому випадку це буде прояв неповаги і недовіри до коханою людини. Солодка брехня безумовно гірша, аніж гірка правда. Тому не брешіть своїм коханим, адже бути чесним дуже просто, і навіть якщо скоїли щось погане не бійтеся зізнатися, бо людина, яка справді вас любить обов’язково пробачить.

Однак крім поваги та чесності, існує ще одна якість, яка є необхідним інгредієнтом бетону з якого заливається фундамент стосунків. Ця якість – довіра. Довіряючи своєму партнерові ви показуєте, що і він (вона) може цілком на вас покластися. Очевидно, що відносини, побудовані на довірі, прояві піклування та поступливості будуть міцними і довговічними.

19,20 Ніколи не заставляйте партнера укладати угоду. Будьте терплячі, укладаючи стосунки.

Чим більше тиску- тим менше шансів (особливо для хлопців). Будувати на основі цінностей + подальшому розвитку.