Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЗАГАЛЬНА.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
31.08.2019
Размер:
203.26 Кб
Скачать

14. Будьте щирі у прояві почуттів.

Почуття — це специфічні людські, узагальнені переживання ставлення до людських потреб, задоволення або незадоволення яких викликає позитивні або негативні емоції — радість, любов, гордість або сум, гнів, сором тощо.Часто слова «емоція» та « почуття » використовують як синоніми. Проте ці поняття необхідно відрізняти. Почуття - це внутрішнє відношення людини до того, що відбувається в її житті, що вона пізнає або робить, яке переживається в різноманітній формі. А емоція, в більш вузькому значенні, - це безпосереднє, тимчасове переживання якогось певного більш постійного почуття . Переживання почуття виступає як особливий психічний стан, в якому сприймання та розуміння будь-чого, знання про щось виступає в єдності з особистим відношенням до явища, яке сприймається та розуміється. В усіх цих випадках говорять про переживання почуття як про особливий емоційний стан людини. Разом з тим, переживання почуття являється психічним процесом, який має свою динаміку.Якщо ти щира до хлопця,то і він буде таким, поділіться своїми найпотаємнішими таємницями.Щирість дає змогу попередити непорозуміння.якщо ти постійно не щирий, то і хлопець буде не щирим.

16) Не вступайте в сексуальні стосунки, перш ніж між вами виникне емоційна близькість. Не принижуйтесь до рівня об’єкта для секса.

Хлопці. 16-17 років – гіперактивна сексуальність. Досить сильно і щиро хочуть сексуальної близькості. А дівчата в цей період хочуть щоб їх любили за душу і т. д. Досить часто дівчата думають, що сексом можна зміцнити стосунки. Це неправда. Дівчата відчув. секс. активність в 26-28,35 р.

Емоц. близькість – коли людина цілковито задоволена характером партнера, коли я бачу недоліки, але вони дріб’язкові, коли я бачу цілковиту душевну близькість. Наші стосунки витримали певний період. Не йдеться про ревнощі, страх, підозри. Ця людина вам абсолютна ідентична.

Інтелектуальна близькість – не йдіть на компроміс, щоб досягти гармонії в стосунках потрібно щоб ці стосунки тривали певний період. Метод проб і помилок виробляє ще більше помилок.

Не використовуйте секс як засіб маніпуляції хлопцями. Не одягайтесь так як одяг. об’єкт для сексу (може бути від незнання). Одягатися в чорний в Європі не можна – це колір трауру. Не робіть багатообіцяючих натяків. Не захоплюйтесь напоями і не поводьтеся дурно.

Якщо хочеш утримати людину, яку любиш біля себе, то порада дуже проста – торкайся її постійно, гладь її з любов’ю і насолодою. Коли є такий контакт, людина не буде шукати чогось іншого. Це саме стосується і дітей. Їх треба постійно гладити, цілувати і пестити, тоді вони будуть щасливі і здорові. Любов – це також їда. Коли мати любить свою дитину, вона кормить її не тільки грудним молоком, вона кормить її своєю любов’ю в прямому, а не переносному значенні. Недолюблена дитина страждає все життя. Навіть якщо вона усвідомить з часом причину свого страждання, ця потреба все одно залишиться. Це як шрам на все життя.

Ми всі хочемо, щоб нас любили саме по тій простій причині, що нас недолюбили в дитинстві. Батьки ніби і були постійно поряд фізично, але через їх проблеми і стреси, їх не було з нами емоційно. Ми не відчували їх, нас не гладили по голові, коли ми плакали; нас не заспокоювали, коли ми хвилювались. Ми виросли в середовищі страху і конкуренції, замість того, щоб рости в любові. Ось чому цей світ стогне від болю. Маса екстрасенсів, психоаналітиків, фармацевтичних компаній роблять собі статки на людському горі. На щасті грошей не зробиш, потрібні тільки сльози. Не дарма наші предки золото називали «ЗЛО-то». Ось чому суспільство не любить щасливих людей. Тому якщо ви хочете бути щасливі, то не надійтесь на когось або на щось ззовні, в цьому ніхто крім вас самих не зацікавлений. Тепер це ваших рук справа.