Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
progr_prakt_sp_38_2010 (1).doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
31.08.2019
Размер:
171.01 Кб
Скачать

2.3. Перелік звітної документації

  1. Загальна характеристика бази практики та аналіз її напрямів та змісту роботи за схемою (див. додаток А).

  2. Характеристика функцій соціального педагога, соціального працівника або фахівця, який виконує функції соціального педагога .

  3. Характеристика нормативно-правової бази діяльності соціального педагога, соціального працівника .

  4. Характеристика клієнтів, які найчастіше звертаються за допомогою до соціального педагога за схемою (див. додаток Б).

  5. Копії зразків документації бази практики, аналіз функцій та призначення документації.

  6. Опис та аналіз форм, методів роботи бази практики, що реалізують різні напрями роботи соціального педагога за схемою (див. додаток В)

  7. Аналіз соціально-педагогічних технологій, що використовуються фахівцями бази практики у роботі з різними категоріями клієнтів за схемою (див. додаток Г).

  8. Конспект окремого процедурного етапу технології: формулювання мети, вироблення та вибір засобів впливу, організація впливу, аналіз і оцінка ефективності результатів (див. додаток Д);

  9. Звіт про виконання завдань курсового дослідження.

Рівень відповідності звітної документації установленим програмою вимогам. Максимальна кількість балів за звітну документацію - 30

1. Представлення звітної документації, що підтверджує виконання завдань практики та змістовна відповідність вимогам:

- наявність повного, детального опису бази практики

- наявність характеристики контингенту клієнтів, що відображує узагальнену картину;

- наявність детальної характеристики особистості клієнта, що базується на знаннях з психології, педагогіки, соціальної педагогіки та інших наук;

- представлення копій зразків стандартної документації та їх аналіз;

- проект соціально-педагогічної програми, що відповідає структурі та вимогам до розробки проектів.

- представлення інформаційно-просвітницької форми соціально-педагогічної роботи та її захист на підсумковій конференції з практики.

- конспект групових та індивідуальних заходів з обов’язковою оцінкою соціального працівника служби .

2. Відповідність документації вимогам щодо її оформлення (охайність, послідовність, чіткість тощо)

3. У висновках наявне оціночне ставлення до виконання завдань практики.

4. Використовується науковий стиль у письмовому викладі матеріалу;

5. Продемонстровано уміння встановлювати причинно-наслідкові зв’язки між явищами, що аналізуються.

6. Вчасність подання документації практики.

Критерії оцінювання якості документації практики:

5 балів ставиться, коли:

100% представлення звітної документації, що підтверджує виконання завдань практики та змістовна відповідність вимогам; документація відповідає вимогам до її оформлення; використовується науковий стиль писемного мовлення; наявні висновки та відображено власне ставлення до проблеми; продемонстровано уміння встановлювати причинно-наслідкові зв’язки, документація подана у зазначений методистом термін.

4 бали ставиться, коли:

Представлено 100% звітної документації, що підтверджує виконання завдань практики, зміст документації відповідає вимогам; документація відповідає вимогам до її оформлення; частково використовується науковий стиль писемного мовлення; наявні висновки, але не відображено власне ставлення до проблеми; продемонстровано уміння встановлювати причинно-наслідкові зв’язки, документація подана у зазначений методистом термін.

3 бали ставиться, коли:

Представлено 100% звітної документації, що підтверджує виконання завдань практики, зміст документації відповідає вимогам; порушено вимоги до оформлення документації; частково використовується науковий стиль писемного мовлення; наявні висновки, але не відображено власне ставлення до проблеми; не встановлено причинно-наслідкові зв’язки, документація подана у зазначений методистом термін.

2 бали ставиться, коли:

Частково представлена звітна документація, що підтверджує виконання завдань практики, зміст документації відповідає вимогам; порушено вимоги до оформлення документації; частково використовується науковий стиль писемного мовлення; відсутні висновки та не відображено власне ставлення до проблеми; не встановлено причинно-наслідкові зв’язки, документація подана у зазначений методистом термін.

1 бал ставиться, коли:

Частково представлена звітна документація, що підтверджує виконання завдань практики, порушено вимоги до змісту документації та до її оформлення; використовується побутовий стиль писемного мовлення; відсутні висновки та не відображено власне ставлення до проблеми; не встановлено причинно-наслідкові зв’язки, документація подана після встановленого методистом терміну.

0 балів – відсутність звітної документації

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]