Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
методичка_ктс-ЗКТН_укр_2012.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
31.08.2019
Размер:
213.5 Кб
Скачать

Оформлення роботи

Оформлення роботи здійснюється відповідно до встановлених вимог. Обсяг роботи повинен становити не менш 35 сторінок машинописного тексту. Матеріал розташовується в наступній послідовності:

• титульний аркуш (пояснювальна записка до курсової роботи);

• завдання на курсову роботу;

• план-зміст;

• виклад змісту курсової роботи;

• список літератури;

• додатка.

Робота виконується на одній стороні аркуша. Аркуші послідовно нумеруються. Номера ставляться у правому нижньому куті сторінок. Параметри сторінок: ліве поле - 2,5 см., праве – 1,5 см., верхнє, нижнє – 2 см., інтервал одинарний, Times New Roman 14 пт.

Кожний параграф у тексті повинен мати заголовок відповідно до плану.

Числові дані в систематизованому виді представляються у вигляді графіків, таблиць, схем. Вони повинні мати порядковий номер, заголовок, а в примітці - посилання на джерело.

У роботі допускається використання тільки загальноприйнятих скорочень і умовних позначок. Цифрові дані, що приводяться, виводи інших авторів обов'язково повинні мати посилання на першоджерела, які варто включити до списку літератури із вказівкою сторінок, використаних у роботі.

Необхідно дотримуватися точності цитат, що приводяться, і об'єктивно викладати думку інших авторів. У списку літератури доцільно привести діючі інструктивні й методичні матеріали, довідники, спеціальну літературу за абеткою по прізвищах авторів, а також періодичні видання із вказівкою місця й року їхнього випуску.

Захист курсової роботи

Робота повинна бути написана у встановлений термін і представлена керівникові для попередньої оцінки.

Захист роботи проводиться комісією, що включає завідувача кафедрою, викладачів, призначуваних їм, і керівника роботи.

Захист курсової роботи проводиться з метою виявлення глибини розуміння досліджуваної проблеми.

У ході захисту студент повинен коротко викласти основний зміст роботи, обґрунтувати виводи й пропозиції, звертається на ті розділи, у яких утримуються критичні зауваження по практиці використання комп'ютерних технологій у навчальній діяльності з урахуванням предметної області, розглянутої в курсовій роботі. Наприкінці повідомлення студент відповідає на зауваження керівника, зроблені їм при попередній оцінці роботи, відповідає на питання членів комісії.

При оцінці курсової роботи комісія враховує якість і результати її захисту. Незадовільна робота вертається студентові для переробки у відповідності зі зробленими зауваженнями.

Теми курсових робіт, що рекомендуються

Розрахунок навантаження кафедри Комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні засобами Microsoft Excel

Розрахунок навантаження викладачів кафедри Комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні засобами Microsoft Excel

Розрахунок зведеного навантаження кафедри Комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні засобами Microsoft Excel

Комп’ютерна графіка та графічні редактори

ПРЕЗЕНТАЦІЇ

Використання мультимедійного проектора в умовах проведення лекційних занять з дисципліни «Застосування комп’ютерних технологій у навчальному процесі»

Використання мультимедійного проектора в умовах проведення лекційних занять з теми «Довідники системи 1С:Підприємство»

Використання мультимедійного проектора в умовах проведення лекційних занять з теми «Документи системи 1С:Підприємство»

Використання мультимедійного проектора в умовах проведення лекційних занять з теми «Журнали системи 1С:Підприємство»

Використання мультимедійного проектора в умовах проведення лекційних занять з теми «Звіти системи 1С:Підприємство»

Використання засобів Power Point при вивкладанні лекційного матеріалу з дисципліни «Програмні і комп’ютерні рішення економічних задач » (1-3 модуль)

Використання засобів Power Point при вивкладанні лекційного матеріалу з дисципліни «Програмні і комп’ютерні рішення економічних задач » (4-6 модуль)

Використання засобів Power Point при вивкладанні лекційного матеріалу з дисципліни «Економічна інформатика» (1-2 модуль)

Використання засобів Power Point при вивкладанні лекційного матеріалу з дисципліни «Економічна інформатика» (3-4 модуль)

Використання засобів Power Point при вивкладанні лекційного матеріалу з дисципліни «Економічна інформатика» (5-6,5 модуль)

Використання засобів Power Point при вивкладанні лекційного матеріалу з дисципліни «Інформаційні системи і технології на підприємстві» (1-2 модуль)

Використання засобів Power Point при вивкладанні лекційного матеріалу з дисципліни «Інформаційні системи і технології на підприємстві» (3-4 модуль)

Використання засобів Power Point при вивкладанні лекційного матеріалу з дисципліни «Інформаційні системи і технології на підприємстві» (5-6,5 модуль)

БАЗИ ДАНИХ

Розробка та проектування бази даних кафедри Комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні

Розробка та проектування бази даних студентів Інституту освітніх інженерних педагогічних технологій

Розробка та проектування бази даних директорату Інституту освітніх інженерних педагогічних технологій

WEB СТОРІНКИ. інтернет

Розробка Web сторінки кафедри Комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні

Розробка Web сторінки викладача кафедри Комп’ютерних технологій в управлінні та навчанні

Розробка Web сторінки Інституту освітніх інженерних педагогічних технологій

Розробка пошуково-аналітичної системи навчально-методичної літератури Інституту освітніх інженерних педагогічних технологій

Розробка і проектування аналітичної системи Плагіат Інформ для роботи з курсовими проектами студентів Інституту освітніх інженерних педагогічних технологій

Розробка і проектування аналітичної системи Плагіат Інформ для роботи з димломними проектами студентів Інституту освітніх інженерних педагогічних технологій

Розробка електронного журналу студентів Інституту освітніх інженерних педагогічних технологій

Використаня WEB-дизайну і FLASH-технологій у навчальному процесі

ЕЛЕКТРОННО-МЕТОДИЧНИЙ ПОСІБНИК

Розробка електронно-методичного посібника для студентів при вивченні теми «Довідники системи 1С:Підприємство

Розробка електронно-методичного посібника для студентів при вивченні теми «Документи» системи 1С:Підприємство

Розробка електронно-методичного посібника для студентів при вивченні теми «Журнали» системи 1С:Підприємство

Розробка електронно-методичного посібника для студентів при вивченні теми «Звіти» системи 1С:Підприємство

Розробка електронно-методичного посібника для студентів при вивченні дисципліни «Програмні і комп’ютерні рішення економічних задач » (лекції)

Розробка електронно-методичного посібника для студентів при вивченні дисципліни «Програмні і комп’ютерні рішення економічних задач » (практичні роботи)

Розробка електронно-методичного посібника для студентів при вивченні дисципліни «Програмні і комп’ютерні рішення економічних задач » (самостійна та індивідуальна роботи)

Розробка електронно-методичного посібника для студентів при вивченні дисципліни «Економічна інформатика» (лекції)

Розробка електронно-методичного посібника для студентів при вивченні дисципліни «Економічна інформатика» (практичні роботи)

Розробка електронно-методичного посібника для студентів при вивченні дисципліни «Економічна інформатика» (самостійна та індивідуальна роботи)

Розробка електронно-методичного посібника для студентів при вивченні дисципліни «Інформаційні системи і технології на підприємстві»(лекції)

Розробка електронно-методичного посібника для студентів при вивченні дисципліни «Інформаційні системи і технології на підприємстві»(практичні роботи)

Розробка електронно-методичного посібника для студентів при вивченні дисципліни «Інформаційні системи і технології на підприємстві» (самостійні та індивідуальні заняття)

Розробка електронно-методичного посібника для студентів при вивченні теми «Рішення економічних задач в Excel»

ТЕСТИ

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні теми «Довідники системи 1С:Підприємство

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні теми «Документи системи 1С:Підприємство

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні теми «Журнали» системи 1С:Підприємство

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні теми «Звіти» системи 1С:Підприємство

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні дисциплін «Застосування комп’ютерних технологій у навчальному процесі» (1-2 модуль)

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні дисциплін «Застосування комп’ютерних технологій у навчальному процесі» (3-4 модуль)

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні дисциплін «Застосування комп’ютерних технологій у навчальному процесі» (5-6 модуль)

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні дисциплін «Застосування комп’ютерних технологій у навчальному процесі» (7-8 модуль)

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні дисциплін «Застосування комп’ютерних технологій у навчальному процесі» (9-10 модуль)

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні дисциплін «Застосування комп’ютерних технологій у навчальному процесі» (11-12 модуль)

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні дисциплін «Економічна інформатика» (1-2 модуль)

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні дисциплін «Економічна інформатика» (3-4 модуль)

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні дисциплін «Економічна інформатика» (4-6,5 модуль)

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні дисциплін «Програмні і комп’ютерні рішення економічних задач » (1-2 модуль)

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні дисциплін «Програмні і комп’ютерні рішення економічних задач » (3-4 модуль)

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні дисциплін «Програмні і комп’ютерні рішення економічних задач » (5-6 модуль)

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні дисциплін «Інформаційні системи і технології на підприємстві (1-2 модуль)

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні дисциплін «Інформаційні системи і технології на підприємстві (3-4 модуль)

Автоматизований контроль знань студентів при вивченні дисциплін «Інформаційні системи і технології на підприємстві (5-6,5 модуль)