Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Лекція. Соціально.doc
Скачиваний:
25
Добавлен:
29.08.2019
Размер:
178.69 Кб
Скачать

5. Готельні ланцюги України.

На сьогодні в Україні існує один національний готельний ланцюг – «Premier Hotels».

Готельний ланцюг Premier Hotels був створений в 2003 році і на сьогоднішній день об’єднує 7 готелів в шести містах України. Це такі готелі, як:готель«Прем’єрПалац»(Київ),готель«Ореанда»(Ялта),готель«Дністер»(Львів),готель«Лондонський» (Одеса), готель «Космополіт» (Харків), готель «Аврора» (Харків) і готель «Стар» (Мукачеве).

Premier Hotels – перша українська мережа готелів 4 і 5 зірок, що підтримує єдині стандарти якості і рівня обслуговування. Приїхавши в будь-який з готелів мережі, гість може розраховувати на незмінну якість сервісу і звичні пільги. Не дивлячись на приналежність до однієї мережі, кожен готель зберігає свою індивідуальність і лише йому властивий шарм. Унікальні особливості місцерозташування готелів мережі «Premier Hotels» створюють комфортну атмосферу для повноцінного відпочинку, а інфраструктура готелів пропонує прекрасні умови для проведення бізнес-заходів. Оскільки готелі мережі «Premier Hotels» розташовані в різних куточках України, для зручності гостей, в Києві працює центральний офіс бронювання. Тут можна швидко отримати будь - яку інформацію про послуги готелів, забронювати номер по телефону або скористатися системою on-line бронювання на web-сайті.

Готельний ланцюг «Premier Hotels» створювався в розріз із загальноприйнятими стратегіями, оскільки являє собою об’єднання зовсім різних за концепцією та набором послуг готелів у великих ділових і туристичних центрах України. За рахунок специфіки кожного окремого готелю, мережі не доводиться вирішувати проблеми, пов’язані з уніфікованістю продукту. Крім того, таке своєрідне об’єднання дозволяє подвоїти конкурентну перевагу, пов’язану з позиціонуванням на ринку та впізнаванням бренду, також всі готелі користуються перевагами єдиної системи бронювання. Все ж таки важко визначити «Premier Hotels» як повноцінного готельного оператора, адже готелі мережі позиціонуються в різних сегментах та під різними торговими марками. Утворення об’єднання такого типу пояснюється поступовим насиченням ринку готелів вищого класу і приходом титулованих іноземних операторів, що склало умови, в яких окремі підприємства вимушені співпрацювати і виробляти єдину бізнес-стратегію.

Компанія VS Energy (ВС Енерджі Інтернейшнл Україна), що володіє мережею готелів «Premier Hotels», інвестувала в розвиток мережі в 2008 році $ 200 млн в масштабах всієї України. Управляє мережею ТОВ «Прем'єр Інтернейшнл». У структуру компанії входять генеральний туроператор мережі готелів «Elite Tours» і консалтингова компанія «Premier Hospitality Consulting».

Керуюча компанія мережі «Premier Hotels» «Прем’єр Інтернешнл Лтд.» визначилась як новатор в сфері гостинності, створюючи реальний якісний продукт і пропонуючи його за доступними цінами.

«Premier Hotels» ввели в дію свій перший готель, після реконструкції в квітні 2001 року – «Прем’єр Палас», в серпні цього ж року в мережу увійшов ялтинський готель «Ореанда», в 2002 році – готель «Дністер» у Львові. В 2003 році до них приєдналися готелі «Стар» в Мукачевому і «Лондонський» в Одесі.

Основними особливостями «Premier Hotels» є:

  • істинно слов’янська гостинність;

  • затишна елегантність;

  • зручні номери;

  • виключно якісне обслуговування;

  • особлива кухня;

  • надзвичайні розваги;

  • готелі, спроектовані у всіх відношеннях для зручності гостей;

  • готелі, де гості або відвідувачі відчувають, що їм завжди раді.

Дуже важливим є те, що в готелів, які входять до мережі» Premier Hotels» сформоване особливе ставлення до гостей під час обслуговування. Для них гість – найважливіша особа готельного бізнесу і жива частина готелю. Основним завданням є виконати бажання гостя з користю для нього і для готелю, а кожного нового гостя зробити постійним гостем «Premier Hotels», завоювати довіру кожного гостя. Кожен працівник мережі «Premier Hotels» має інструкцію працівника, в якій прописані всі правила якісного обслуговування гостей.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]