Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ІС.docx
Скачиваний:
3
Добавлен:
29.08.2019
Размер:
53.93 Кб
Скачать
    1. Загальна характеристика програмного комплексу Мастер-Тур.

Програмний комплекс «Майстер-Тур» охоплює всі основні аспекти діяльності туристичної фірми - від створення прайс-листа і каталогів до реалізації турпродукту, від розрахунку реальної собівартості до ведення взаєморозрахунків з постачальниками, від оперативного обліку до управлінського. Особливість і унікальність ПК "Майстер-Тур" - це гнучкість в налаштуваннях, яка дозволяє працювати як багатопрофільним туроператорам за різними напрямками, так і операторам працюють з індивідуальними туристами, компанії що займаються круїзами і автобусними турами, невеликі готелі і пансіонати. Програма розробляється і підтримується з 1995 року. На сьогоднішній день ПК "Майстер тур" встановлено в понад 350 компаніях Росії та країн СНД.

Програма дозволяє реалізувати практично всі функції, необхідні для функціонування туристичного офісу. Майстер-Тур дозволяє:

1)формувати турпродукт

2)прораховувати очікуваний прибуток по туру і розмір комісійних агенту.

3)розраховувати бонуси для агентств .

4)контролювати інформацію про договори та їхні терміни завершення.

5)служба повідомлень і попереджень при роботі з агентствами.

6)оформити будь-яке число туристів на будь-який тур в одну або кілька турпутівок.

7)контролювати оформлення документів для візи і терміни подачі документів клієнтом і до консульства,.

8)правила нумерації для кожного типу документа.

9)визначати вартість послуг у різних валютах.

10)відображати номерний фонд по поверхах для готелів або палубах для суден і поромів англомовний інтерфейс для іноземних партерів 

Переваги: робота програми в більш ніж 75 туристичних компаніях Україні. універсальна і дуже гнучка програма - дозволяє працювати як з груповими так і з індивідуальними турами будь-якої складності. готовий інтернет-магазин на базі "Майстер-Тур" - "Майстер-Web". взаємозв'язок з програмою для туристичних агентств "Майстер-Агент". Має досить простий інтерфейс подібний до продуктів фірми Microsoft

    1. Загальна характеристика Интур-Софт, Voyage Office, Туристский офіс.

Інтур-софт – розробляє програмні продукти, системи резервування тур послуг, інтернет-технології в туризмі. Ця програма розроблена для туроператорів, фірм-агентів авіакомпаній, автоматизованого управління фінансами компанії, організації і аналізу маркетингової роботи туристської фірми з діловими партнерами , тур операторських фірм, що займаються виїзним туризмом, фірм, що мають віддалені точки продажів.

Програма Voyage Office, яка розроблена петербурзькою комп'ютерною компанією «Мала Нева»,з'явилася на вітчизняному ринку в 1996 р. У програмі передбачені: робота з клієнтами, ведення заявок, договорів; розрахунок турпакетів; ведення довідкових баз даних; робота з партнерами. У програмі система обліку побудована на базі роботи з послугами, в якості якихможуть виступати будь-які сегменти туру. У програмі передбачена підготовка 20базових документів (путівка, договір, списки туристів і т.д.) і 10 статистичних звітів.Програма існує в стандартній (Voyage Office) і професійній (Voyage Office Pro) модифікаціях. Стандартна версія призначена для малих і середніх агентств, професійна - для великих компаній з великими обсягами роботи. Voyage Officeвикористовують в своїй роботі понад 70 російських агентств.

Програма «Туристський офіс», створена фірмою «Туристські технології» (Tour Technology) в 1995 р., автоматизує діяльність як турагентств, так і туроператорів. Програмний комплекс включає три основних модуля: туристський; фінансовий; управління документообігом і зовнішніми зв'язками.Модулі туристський і фінансовий дозволяють автоматизувати технологічні процеси відневеликої фірми до великої компанії з мережею філій. У «Туристськомт офісі» можна ставити на контроль не тільки турпакет в цілому, алеі будь-яку турпослугу окремо.Програма дозволяє виконувати налаштування як для діяльності конкретної фірми вцілому, так і для роботи окремого співробітника. Причому налаштовувати  можна практично всі режими - від екранів, меню до прав доступу до інформації.