Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
магистры практика 2011.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
29.08.2019
Размер:
112.13 Кб
Скачать

3. Підведення підсумків практики

Звіт з практики повинен бути своєчасно поданий для перевірки керівникові практики-викладачу випускної кафедри. За результатами перевірки звіту керівник приймає рішення про допуск його до захисту або повертає студенту на доопрацювання у відповідності з вказаними зауваженнями.

До захисту допускаються студенти, які повністю виконали програму практики, представили звіт згідно встановленої форми та одержали позитивну характеристику керівника від підприємства – бази практики.

Прийом звітів виробничої практики здійснюється комісією, що призначається завідуючим кафедрою. При оцінці результатів практики враховуються: відповідність звіту структурі, що рекомендується, його уміння логічне і послідовно висловлювати конкретні відомості, одержані на практиці; відгуки керівників практики від підприємства і кафедри про роботу студента під час проходження практики; якість оформлення звіту.

До звіту обов’язково додається щоденник про проходження практики.

При захисті звіту студентом повинні бути висвітлені всі питання, передбачені програмою практики, в яких практикант зобов’язаний досконально розібратися і чітко відповідати на поставлені питання. При цьому необхідно приділити особливу увагу матеріалам, які будуть покладені в основу майбутньої дипломної роботи.

Студенту, який не виконав програму практики без поважних причин, може бути надано право проходження практики повторно при виконанні умов, визначених університетом.

Викладачі-керівники виробничих практик подають звіти на кафедру для зберігання.

Підсумки з виробничої практики обговорюються на засіданнях відповідних кафедр, а загальні підсумки практики обговорюються на засіданні Вченої ради економічного факультету не менше одного разу протягом року.

Факультет проводить підсумкові конференції за результатами практики.

Узагальнені підсумки практики факультет подає завідуючому практикою університету. На підставі звіту деканату завідуючий практикою університету готує довідку, яка розглядається на Вченій раді університету.

В залікову книжку та журнал рейтингової оцінки вносяться оцінки за національною школою.