Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
психология убийцы.docx
Скачиваний:
8
Добавлен:
26.08.2019
Размер:
54.4 Кб
Скачать

2. Джейн Топпан

Жертви: 31

Друга медсестра в нашому списку, яка нападала на хворих і немічних, це товста, неспокійна жінка була продуктом неспокійного дитинства. Дочка божевільного батька, Джейн виросла в Бостоні в дитячому будинку після того як він відмовився від догляду за нею. Убогість і кілька прийомних батьків тільки збільшили її злість. Під час навчання, її професори відзначили нездоровий інтерес до фотографій з розтину тіл. Незважаючи на таку поведінку, вона закінчила освіту і почав доглядати за пацієнтами, які знаходили її приємною і прозвали «Весела Джейн».

Ця медсестра отримувала сексуальне задоволення від введення пацієнтам наркотиків та доведення їх до межі смерті. Найчастіше, вона брала на догляд велику кількість хворих, вона чіпала їх випробовуючи сексуальне збудження, коли вони перебували в несвідомому стані. Топпан почала свої жорстокі експерименти і вбивства в 1885 році, поки вона не була в кінці кінців заарештована і засуджена за 11 вбивств. Перебуваючи під вартою, вона зізналася, що вбила 31 людини. «Весела Джейн» не була визнана винною через божевілля, і прожила після винесення вироку все життя в божевільні.

3. Графиня Елізабет Баторі

Жертви: невідомо

Відома як «кривава графиня», ця примхлива жінка купалася в крові молодих жінок, які стали її жертвами. Вона думала, що застосування крові може зберегти її молодий і поліпшити колір обличчя. Графиня зловживала своєю владою доводячи нещасних людей до смерті. У її злочини відзначалися елементи садизму і сексуального задоволення. Графиня змушувала інших жінок лизати кров з оголених тіл жертв. Її любов до крові зарахувала її до реально живуть вампірам. Баторі заманювала найкрасивіших дівчат зі свого села до себе в підземелля, обіцяючи їм роботу в своєму замку. Її чоловік, Ференц Надашді, був співучасником у її численних злочинах. Він подарував їй замок, вона використовувала весільний подарунок для тортур своїх жертв.

4. Розмарі Уест

Жертви: 10 (можливо більше)

Горезвісна колега Фреда, Розмарі (також відома як троянда) була дуже небезпечною, самим втіленням зла і бездушності. Фред і Розмарі користувалися довірою молодих людей і запрошували на вулиці до себе додому, обіцяючи харчування, житло і співчуття. Доля, яка чекала цих нещасних дівчат та молодих жінок насправді був жахлива. Розмарин, мати вісьмох дітей, була повією і розпусну сексуальної садистка, яка отримувала задоволення від заподіяння болю. Разом зі своїм чоловіком, вона зробити десять убивств, включаючи вбивство власної дитини, дочки на ім'я Хізер. Розмарин був також визнана винною у вбивстві своєї падчерки Мішель. Багато інших жертв можливо також постраждали і були вбиті цією парою, так як Фред дав зрозуміти, що більше, ніж більше 20 зниклих без вести дівчаток могли бути вбиті ім.

5. Ейлін Вуорнос

Жертви: 8

Страшне дитинство характеризується інцест, скалічив душу молодої Ейлін Wuornos, в якій накопичувалося більше гніву проти суспільства, і чоловіків, з кожним роком. Ранній сексуальний досвід негативно позначився на дівчині, яка завагітніла у віці 13 років і, у віці 15 років вона була вигнана з дому свого діда.

У неї були присутні всі ознаки антисоціального розлади особистості, Ейлін порушувала закон, грабувала магазини зі зброєю, і навіть вийшла заміж за 70-річного чоловіка, якого вона фізично гвалтувала. У підсумку літній чоловік покинув її.

З часом вона знайшла лесбійську любов на ім'я Tyria, вона працювала повією, щоб заробити на життя для них обох. Працювати на дорогах, продаючи своє тіло, було небезпечною справою. І в один день Ейлін вбила людину. Ейлін присягнулася, що вона була жорстоко згвалтована і вбила гвалтівника з метою самозахисту. Однак незабаром вона вбила ще сім чоловік у штаті Флорида.