Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Метод. Рекомендації КР.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
16.08.2019
Размер:
174.08 Кб
Скачать

2. Зміст і форма курсової роботи.

Літературне оформлення курсової роботи являє собою важливий елемент її виконання і є одним із багатьох факторів, які враховуються комісією при оцінюванні її під час захисту. Перш за все звертається увага на змістовну сторону викладеного матеріалу: логічність і послідовність, повноту і репрезентативність, тобто, широту використання наукових джерел, загальну грамотність та відповідність стандартам і прийнятим правилам, на текст роботи, список літератури і додатків, а також на зовнішнє оформлення плакатів, схем тощо.

Курсова робота повинна мати: титульний аркуш; завдання на курсову роботу; зміст; список літератури, яка використовувалась, додатки . Усі додатки виконуються на одному або декількох аркушах. Усі сторінки курсової роботи, а також схеми, плакат і додатки мають бути пронумеровані. При цьому нумерація виконується наскрізною. У разі наявності більше одного додатка вони також повинні мати відповідну нумерацію (Додаток 1, Додаток 2,...).

Пояснювальна записка до курсової роботи подати обсягом 20 ÷ 25 сторінок (у надрукованому вигляді з використанням ПЕОМ, у папці з файлами, шрифт Times New Roman № 14) через півтора інтервалу на аркушах формату А4 (210×297 мм) тільки на непарній сторінці. При цьому необхідно на аркушах залишати поля: зліва – 35мм, справа, зверху та знизу - по 15мм; на кожній сторінці, починаючи з тієї, на якій викладений зміст (план) курсової роботи нумерується зверху посередині. Перша нумерована сторінка має номер 4.

- плакат за темою курсової роботи ( формат А0, А1);

- курсова роботу в електронному вигляді (ком пакт диск DVD+RW) .

До списку літератури, яка використовувалася, який має заголовок “Література ”, заносяться усі літературні джерела, на які є посилання в роботі.

Літературні джерела в списку наводяться в алфавітному порядку на мові оригіналу, при цьому спочатку вказуються закони, накази, бойові документи, статути, положення, керівництва, настанови, а потім підручники, навчальні посібники, статті, тощо.

Для кожного літературного джерела вказуються ініціали і прізвища автора (авторів), найменування видання, місто і рік видання.

Як правило, матеріали курсової роботи включають в себе:

1. Пояснювальну записку, вступ, три глави.

3. Порядок оформлення курсової роботи.

Обкладинка та наступні аркуші за обкладинкою: (не нумеруються)

- Запис-рецензія по змісту і формі виконаної курсової роботи;

  • бланк отриманого студентом завдання на виконання курсової роботи;

  • титульний аркуш (точна копія обкладинки з повним найменуванням теми).

ЗМІСТ

Вступ основна частина

І. __________________________________________________________

(назва першого розділу, питання і т.п.)

ІІ. __________________________________________________________

(назва другого розділу, питання і т.п.)

ІІІ. __________________________________________________________

(назва третього розділу, питання і т.п.)