Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Метод. Рекомендації КР.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
16.08.2019
Размер:
174.08 Кб
Скачать

Основна частина

Розділ І. Основи бойового застосування 7,62-мм кулемета Калашникова ПКМС (бойові властивості, будова та дія частин та механізмів кулемета можливі несправності та методи їх усунення).

Розділ ІІ. Порядок організації, проведення та перелік робіт з технічного обслуговування 7,62-мм кулемета Калашникова ПКМС.

Перелік приладів, обладнання та матеріалів, які необхідні для проведення робіт з технічного обслуговування та порядок їх використання.

Розділ ІІІ. Технічне обслуговування № 1 7,62-мм кулемета Калашникова ПКМС. Порядок та удосконалення методів виконання робіт з технічного обслуговування № 1 кулемета ПКМС.

Заключна частина

1. Мета, яка поставлена виконавцем в цій курсовій роботі.

2. Необхідність проведення технічного обслуговування для підвищення бойової готовності підрозділів.

3. Досконале знання стрілецького озброєння, положень з технічного обслуговування стрілецького озброєння – важлива умова успішного виконання задач особовим складом ремонтних підрозділів.

4. Шляхи практичного використання роботи.

Література.

Додатки.

Такий план-проспект курсової роботи студент повинен представити своєму керівникові на перевірку у вказаний в завданні термін. Цей план-проспект є основою для першої співбесіди-консультації керівника зі студентом.

Після перевірки керівник повинен затвердити студенту план-проспект курсової роботи. Після затвердження плану розробки (змісту) курсової роботи керівник доводить до студента порядок оформлення курсової роботи, основні правила її оформлення.

Ііі. Написання курсової роботи.

Календарний план розробки курсової роботице відображення скрізь основні розділи (питання) змісту та термінів виконання курсової роботи.

Календарний план розробки курсової роботи дозволяє правильно розподілити відведений на виконання роботи час. Він складається на весь період розробки і затверджується керівником.

Основою для складання плану розробки курсової роботи є розгорнутий план (план-проспект) курсової роботи.

Керівник в ході співбесіди заслуховує студента по складеному студентом плану-проспекту, при необхідності дає рекомендації щодо уточнення його змісту, у тому числі з перестановки, перегрупування цих питань.

У результаті цього студент за допомогою керівника повинен підійти до формування основних розділів питань плану курсової роботи. Ці розділи і питання повинні бути логічним обґрунтуванням групи питань плану-проспекту.

Уся проведена робота дозволить студенту з відповідною якістю у встановлені терміни виконати первинний варіант курсової роботи та надати його керівникові для перевірки .

Після введення коректив, кінцевий варіант курсової роботи студент повинен подати керівнику до встановленого терміну.

Після перевірки матеріалу керівник курсової роботи:

- робить запис-рецензію по змісту і формі виконаної роботи та запис:

курсова робота до захисту допускається.

- прізвище, підпис керівника курсової роботи, дата;

- виставляє (записує) попередню оцінку за виконану роботу;