Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Kursach_po_TEA_gotovyy.doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
15.08.2019
Размер:
442.37 Кб
Скачать

6. Висновок

Визначення технічного стану агрегатів особливо необхідно, коли вузол або агрегат відмовив. По окремим практично встановленим ознакам можна знайти сполучення або вузол, де порушена працездатність. Бажано момент настання відмови передбачати заздалегідь для того, щоб його виключити.

У практичних умовах вузол (агрегат) ремонтують, деталі заміняють на основі наявного досвіду експлуатації автомобілів у заданих умовах, пробіг до ремонту оцінюють за статистичним даними. Підвищення точності оцінки технічного стану агрегату дозволяє зменшити витрати на ремонт несправного агрегату за рахунок прогнозування пробігу автомобіля до настання граничної зміни технічного стану, якщо відомі гранична величина, закономірність зміни критерію в процесі експлуатації й стан вузла (агрегату) за попередній пробіг.

Величину несправності вузлів, агрегатів оцінюють по зміні експлуатаційних показників: витраті масла, прориву газів у картер двигуна, шумам, температурі нагрівання й ін.

Курсовий проект було виконано на основі вихідних даних, заданих викладачем. В курсовому проекті була наведена загальна характеристика проектуемого підрозділу та характеристика рухомого складу, який ослуговується на АТП. Був встановлений режим роботи АТП, розраховані всі необхідні коефіцієнти та кількість технічних впливів. В конструкторському розділі було виготовлено стенд «Система охолодження двигуна». Також на проектуємому підрозділі були розроблені заходи з техніки безпеки, виробничій санітарії та охорони навколишнього середовища.

Таким чином, при виконанні курсового проекту на тему: « Проект ділянки по ремонту двигунів» були закріплені знання з предмету |Технічна експлуатація автомобілів".

7.Використана література

1. Каліский В.С. Автомобіль, підручник водія. Москва,1984рік-9с

2. Кісліков В.Ф. Будова й Експлуатація автомобілів.Київ,2002рік – 386с

3. Кравченко С. Ю. Методичний посібник до виконання курсового проекту.Чернігів,ЧРМТ,2003рік

4. Кравченко С. Ю. Методичний посібник по технологічному обладнанню. Чернігів,ЧРМТ,2003рік

5. Крамаренко Г.В., Барашков И.В. Техническое обслуживание автомобилей. Транспорт, 1982 - 367с.

7. http://ru.wikipedia.org/wiki/ГАЗ-3110

8. http://referats.qip.ru/

9. http://www.avtoportal.ru/.../mod223_ГАЗ_3110.html

Формат А4

ЧРМТ КП 02 07 000 ПЗ

Арк.

- -

Зм.

Арк.

докум.

Підп.

Дата

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]