Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Документ Microsoft Word (4).doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
13.08.2019
Размер:
39.22 Mб
Скачать

3.1 Друкарня «Бізнесполіграф»

Друкарня «Бізнесполіграф» - надає повний комплекс послуг оперативної поліграфії в Києві. Сферу діяльності друкарні становлять послуги поліграфії, а саме така продукція як: ліcтовкі, буклети, брошури, афіші, фірмові бланки, блокноти, а також друк журналів, газет, книг, плакатів, проспектів, стікерів, виготовлення календарів, каталогів, кубариков, наклейок, папок, флаєрів, виробництво зошитів, паперових пакетів та іншої поліграфічної продукції, під час напечаткі, якій використовується лазерна, струменевий, трафаретний, цифровий, широкоформатний і офсетний друк. Не зважаючи на нинішню корекцію ринку оперативної поліграфії, друкарні «Бізнесполіграф» вдалося утримати позицію лідера поліграфічних послуг, адже основний принцип роботи компанії "друкарні" грунтується на якості видаваної продукції, помірної вартості, сумлінному та індивідуальному підходу до замовлення. Друкарня (оперативна поліграфія) «КіевМегаПрінт» - друкарські послуги в Києві. Запрошує до співпраці корпоративних замовників, рекламні агентства й дизайн-студії. Поліграфічні послуги друкарні «Бізнесполіграф»зосереджені на високий рівень видається поліграфічної продукції, яка в обов'язковому порядку проходить контроль якості, а це економія часу та коштів. До того ж оперативна поліграфія всієї продукції здійснюється на сучасних технічних новинках, які є гарантом і запорукою успіху ведення бізнесу нашими клієнтами. Оперативна поліграфія здійснюється способом офсетного друку, при якому фарба з друкарської форми передається під тиском на проміжну еластичну поверхню спеціального гумового полотна-циліндра, а з неї на папір або інший друкований поліграфічний матеріал. Офсетний друк (друкарня) - це широко використовувана поліграфская методика, застосована до великих поліграфічним накладами, яка забезпечує акуратне нанесення фарби та високу якість друкарні. Поліграфія «Бізнесполіграф» - друкарські послуги офсетного, рольової, рулонної і ротаційного друку в Києві. Оперативна поліграфія поліграфічного продукту дешево, якісно і в стислі терміни. Що не залежно від тиражу і способу друку, надасть результат високої якості поліграфії (чіткості друку, яскравості кольору, стійкості надрукованого). Оперативна поліграфія «КіевМегаПрінт» - це чудова якість видрукуваної продукції і скорочення терміну її виготовлення друкарнею до мінімуму. Друкарня «Бізнесполіграф»- сучасний поліграфічний комплекс, професійна друкарня: друк листівок, буклетів, візиток і брошур багатьом компаніям Києва та іншими регіонами України з 2006 року. Робота друкарні спрямована як на друк великих тиражів, так і на друк малих тиражів з безкоштовною доставкою в межах міста Києва. Ми впевнені в тому, що завтра залежить од сьогодні, тому не варто відкладати поліграфію продукції Вашої компанії, яка при кваліфікацірованном підході фахівців є гарантом абсолютного лідирування в галузі бізнесу!

Офсетний-друк - Друк підвищеної якості, найкоротші терміни - до одного дня, можливість істотно знизити вартість-замовлення-при-збірних-тиражах.

Широкоформатний-друк

Бланки представницька-поліграфія Компонент фірмового стилю. Офсетний і цифровий друк бланків. Представницькі та іміджеві бланки. Виготовлення бланків під замовлення.

Ліфлети рекламна-поліграфія Рекламний матеріал. Цифрова та офсетний друк ліфлетів. Формати - євро, А5, А4, нестандартні. Виготовлення ліфлетів під замовлення.

Розділ 4 Індивідуальне завдання