Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Реферат платіжні.doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
18.07.2019
Размер:
175.1 Кб
Скачать

Висновок.

Отже, підбиваючи підсумки, можна сказати, що електронна комерція забезпеченна електронними грошима – сегмент ринку, що стрімко росте і швидко завойовує покупців як у розвинених країнах так і у країнах, що розвиваються. Цей ріст вимагає відповідної гнучкості ринкової системи та законодавчих норм, що, нажаль, в Україні простежується недостатньо. Перспективною системою електронних грошей в Україні є система платіжних карток НСМЕП, але вона потребує підтримки і вдосконалення. Крім того, в Україні потрібно підвищувати комп’ютерну грамотність населення і робити інформацію про електронну комерцію якомога доступнішою задля того, щоб запобігти торгівлі низькоякісними товарами і шахрайству.

Список використаних джерел:

  1. Бубліченко О.В. Стандарти електронної комерції. Розробка концепції мережі розподілених взаємо з'єднаних систем електронної комерції на основі web-сервісів // Національний університет «Києво-Могилянська академія. — 2007.

  2. Левчак А.В., Гулько Л.Г. Електронні гроші та електронна комерція: новітні економічні реалії // Збірник наукових праць студентів інституту економіки та управління за 2009-2010 н.р., т.2. — Хмельницький .— 2010.

  3. Махаєва О. Ринок електронних грошей у США та його регулювання // Вісник НБУ. — 2007. — №1.

  4. Постанова Правління НБУ № 178 від 25.06.2008 «Про затвердження Положення про електронні гроші в Україні»

  5. http://www.alexa.com/ — Компанія Веб-інформації Alexa.

  6. http://money.cnn.com/ — CNN сервіс бізнесової та фінансової інформації.

  7. http://intercredit.com.ua/94/article6387 — «Интернет-торговля в Украине: рост оборота с каждым годом», ТОВ «Интер Кредит», 1 августа 2011

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]