Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Т.3 з.6.doc
Скачиваний:
43
Добавлен:
14.07.2019
Размер:
196.1 Кб
Скачать

Заключна частина

Вище викладені положення дозволяють зробити висновки про те, що у сучасних умовах високоманевреної війни швидке переміщення військ як різними видами транспорту, так і здійсненням ними маршу, як правило, у передбаченні вступу в бій знайдуть більш значне місце, ніж раніше.

Тилове забезпечення бригади (полку) а марші у зустрічному бою і при перевезенні залізницею має ряд особливостей і відрізняється від організації тилового забезпечення у різних видах бою.

Тому тверде знання основних положень по тиловому забезпеченню бригади (полку) на марші, у зустрічному бою і при перевезенні залізничним транспортом, та вміння правильно застосовувати їх на практиці дозволить успішно виконувати завдання, які поставлені в організаційно-методичних вказівках Заступника Міністра Оборони - начальника тилу ЗСУ про підготовку тилу.

Завдання студентам на самостійну підготовку

1.Законспектувати з використанням рекомендованої літератури питання “Особливості тилового забезпечення бригади (полку) при здійсненні маршу на велику відстань.”

2. Накреслити у робочих зошитах схеми: ”Місце руху підрозділів тилу у похідному порядку бригади (полку) на марші і побудова колон тилу”,

“Розміщення і переміщення підрозділів тилу бригади (полку) у зустрічному бою.”

Доцент кафедри підготовки офіцерів запасу

А.І.Клименко

23

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]