Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Отчет- Резниченко.docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
08.07.2019
Размер:
60.11 Кб
Скачать

13. Соціально-економічні резерви виробництва

АТП 11263 має базу відпочинку в м. Євпаторія яка має назву «Жемчужина», робітникам надаються пільгові путівки для оздоровлення.

Соціальна сфера фінансується на підставі Кошторису використання засобів фонду вжитку, затверджуваною що рік директором підприємства. Витрати на формування фонду вжитку компанії в цілому визначаються Загальними зборами акціонерів виходячи з фінансових результатів діяльності суспільства.

14.Індивідуальне завдання

Усунення несправностей транспортних засобів на лінії

При виявленні несправностей транспортного засобу, які необхідно негайно усунути безпосередньо на лінії (продування системи живлення, монтаж і демонтаж шин, заміна коліс, усунення несправностей у системі освітлення і тлі.), водій повинен зупинити транспортний засіб, обов'язково застосовуючи стоянкове гальмо, а при необхідності проведення ремонту на схилі шляху - підкласти під колеса упорні колодки. При вимушеній зупинці транспортного засобу в місцях, де зупинка не дозволяється, водій повинен позначити транспортний засіб у відповідності з вимогами Правил дорожнього руху.

Під час ремонту транспортного засобу на лінії водій зобов'язаний виконувати вимоги безпеки праці, які встановлені для профілактичного обслуговування та ремонту транспортних засобів на підприємстві. Не дозволяється допускати до ремонту транспортного засобу на лінії сторонніх осіб (вантажників, експедиторів тощо).

У випадку відсутності у водія необхідних для ремонту інструменту і пристосувань або неможливості усунення несправностей водій зобов'язаний викликати технічну допомогу для доставки несправного транспортного засобу в ремонтні майстерні підприємства.

Буксирування несправних транспортних засобів повинно здійснюватися у відповідності до Правил дорожнього руху.

Про виявлені під час роботи несправності, або інші порушення, що можуть поставити під загрозу безпечне виконання роботи, та про нещасні випадки негайно повідомити безпосереднього керівника.

15. Загальні висновки та пропозиції

У даному звіті відбиті результати проходження практики. За час проходження практики у ТОВ «СТО Автотранспортне підприємство №11263» ми ознайомилися з виробничою характеристикою СТО, технологією проведення робіт і обладнання, що знаходиться в експлуатації.

За результатами аналізу роботи підприємства можна зробити наступні виводи: Оснащення робочих місць відповідає нормі, механізм роботи тих служби добре відлагоджений, якість виконуваних робіт хороша, управління виробництвом продумане і ефективно, графік роботи зручний, умови праці відповідають нормі.

Для підтримки рухливого складу автомобільного транспорту в технічно справному стані, необхідному для нормальної експлуатації, прийнята планово-запобіжна система технічного обслуговування і ремонту. Технічно справний стан рухливого складу досягається шляхом технічного обслуговування і ремонту.

32