Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Лекція 6.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
06.05.2019
Размер:
221.18 Кб
Скачать

Розпорядження № 017-Су

У зв’язку з поломкою головного конвеєру і необхідністю усунути поломки та для налагодження виробничого процесу:

1. Залучити до праці у понаднормовй час слюсаря-ремонтника виробничого цеху Сайко В.Г та електрика Лиса Н.П. протягом 4 годин.

2. Оплату праці означених осіб здійснювати відповідно до ст. 106 КЗпП у межах планового фонду оплати праці виробничого цеху.

3. Контроль за виконанням даного распорядження полкласти на начальника виробничого цезу Бута Р.П.

Директор ТОВ «Глорія» Хітров В.В.

Зразок 6.

ТОВ «Глорія»

АКТ № 17 на понаднормові роботи

Час проведення: 28.01.2012 р.

Причина: ремонт головного конвеєра

Список працівників, залучених до понаднормових робіт

ФІпБ

Посада

Робота

Дата

Часи

1

2

3

4

5

1

Сайко В.Г

слюсар-ремонтник виробничого цеху

28.01.2012

4

2

Лис Н.П

електрик

28.01.2012

4

Дата: 29.01.2012 р.

Майстер І.І. Сєров

Начальник зміни Р.Л Окунів

Робота у неповний робочий час

Режим неповного робочого часу (неповний робочий день або неповний робочий тиждень) може вводитися за згодою сторін (ст.. 56 КЗпП). Ініціатором переходу на вказаний режим може стати як робітник, так і роботодавець. Якщо з подібною ініціативою виступає робітник, він пише заяву, а роботодавець видає відповідний наказ. Якщо ініціатором стає роботодавець, то наказ про це згідно ст. 32 КЗпП має бути оформленим у відповідній формі не пізніше двох місяців до переведення працівника на новий режим роботи (зразок 7).

Зразок 7

ТОВ «Глорія»

Наказ № 24-к

м. Харків

Про встановлення неповного робочого тижня

У зв’язку зі скороченням обсягів виробництва у зимовий час та неможливістю забезпечити виробниче навантаження у повному обсязі встановити робітниками виробничого цеху с 1 лютого 2012 року режим роботи на умовах неповного робочого тижня: понеділок, середа, п’ятниця – робочі дні, вівторок, четвер – вихідні. Оплату праці встановити пропорційно відпрацьованому часу. Режим неповного робочого тижня встановити строком на один місяць.

Директор ТОВ «Глорія» Хітров В.В.

З наказом Ознайомлені: .......

Простій на підприємстві

Якщо на підприємстві виникла вимушена зупинка роботи, викликана відсутністю необхідних організаційних або технічних умів, обставинами непереборної сили, то такий випадок називається простоєм. Якщо простій виникнув з вини робітника, то він має попередити про це курівників у письмовій формі. Простій з вини робітника не оплачується.

Простій з вини підприємства або у зв’язку з обставинами непереборної сили оформляється актом, в якому вказуються причини простою (зразок 8), та наказом керівника (зразок 9). Ці документи є підставою для відображення простою в табелі обліку використання робочого часу.

Зразок 8

ТОВ «Глорія»

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]