Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Копия ОПП бакалавр.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
04.05.2019
Размер:
100.35 Кб
Скачать

2. Нормативні посилання

У цьому стандарті є посилання на такі державні та галузеві стандарти України:

  • ДСВО 01-98 Основні положення;

  • ДСВО 02-98 Терміни та визначення;

  • ГСВО МОНУ Освітньо-кваліфікаційна характеристика бакалавра з напряму «Менеджмент»;

  • ГСВО МОНУ Освітньо-професійна програма підготовки бакалавра з напряму «Менеджмент»;

  • ГСВО МОНУ Засоби діагностики рівня якості освітньо-професійної підготовки бакалавра за напрямом «Менеджмент»;

  • Національний класифікатор України ДК 003:2010 «Класифікатор професій», затверджений наказом Держспоживстандарту від 28.07.2010 р. № 327;

  • Національний класифікатор України ДК 009-2005 «Класифікація видів економічної діяльності», затверджений наказом Держспоживстандарту України від 26.12.2005 р. № 375;

  • Освітньо-професійну програму підготовки бакалавра з напряму 6.030601 «Менеджмент»: ГСВО МОН України, затверджену наказом МОН України від 09.02.2009 р. № 79 зі змінами та доповненнями згідно наказами Міністерства освіти і науки України від 09.07.2009 р. № 642, від 29.03.2010 р. № 259.

3. Позначення та скорочення

У цьому стандарті для формування шифрів застосовуються скорочення назв циклів підготовки, до яких віднесено навчальні дисципліни:

  • ОГУ – цикл гуманітарних дисциплін;

  • ОПП – цикл дисциплін природничо-наукової, загальноекономічної та професійної підготовки;

  • ВОПП – цикл дисциплін вибору навчального закладу;

4. Розподіл змісту освітньо-професійної програми та максимальний навчальний час за циклами підготовки

4.1. Освітньо-професійна програма підготовки спеціаліста передбачає такі цикли:

  • гуманітарної та соціально-економічної підготовки, природничо-наукової, загальноекономічної та професійної підготовки, що забезпечують певний освітній та освітньо-кваліфікаційний рівень;

  • цикл дисциплін самостійного вибору навчального закладу (КТУ);

4.2. Розподіл змісту освітньо-професійної програми підготовки спеціаліста зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» та навчальний час за циклами підготовки наведено у дод. А.

5. Зміст освітньо-професійної програми

5.1. Система знань у вигляді переліку навчальних дисциплін нормативної та варіативної частин з мінімальною кількістю навчальних годин/кредитів ЄКТС наведено у дод. А. На вивчення дисциплін варіативної частини передбачено (36 навчальних годин/1,0 кредит ЄКТС) .

5.2. Анотації цих дисциплін, що складаються зі змістовних модулів та поєднані у структурно-логічну схему, наведено у дод. Б.

5.3. Надання кваліфікації «Спеціаліст з менеджменту організацій і адміністрування», «Менеджер (управитель) організації» забезпечується переддипломною практикою тривалістю 108 годин /3 кредити та комплексною практикою з фаху 216 годин /6 кредитів.

5.4. Вибіркова частина ОПП підготовки спеціаліста складається з дисциплін самостійного вибору Криворізького технічного університету та вибору студента, які визначено у варіативній компоненті освітньо-професійної програми залежно від спеціалізації або програми підготовки.

5.5. Криворізький технічний університет має право у встановленому порядку змінювати назви навчальних дисциплін.