Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Копия ОПП бакалавр.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
04.05.2019
Размер:
100.35 Кб
Скачать

Анотації дисциплін варіативної частини опп та структурно-логічна схема їх викладання За вибором вищого навчального закладу вопп 1. Інтелектуальна власність

Мета: надання необхідних знань студентам з питань інтелектуальної власності, набуття знань з історії розвитку інтелектуальної власності у світі і в Україні, оволодіння необхідними поняттями стосовно права, економіки і оцінки інтелектуальної власності, отримання знань з проведення патентних досліджень по відтворенню і поширенню результатів творчої діяльності студентів і майбутніх фахівців, формування наукового розуміння сутності інтелектуальної власності.

Предмет: законодавчо-нормативної бази з інтелектуальної власності, системи правових норм, що регулюють відносини в суспільстві при створенні і використанні об'єктів інтелектуальної власності, теорії економіки права інтелектуальної власності, впровадження ефективної системи охорони , захисту та комерціалізації інтелектуальної власності, провідної форми реалізації творчого потенціалу особистості в інформаційну епоху.

Змістовні модулі: Державна система інтелектуальної власності, охорона та захист прав об’єктів інтелектуальної власності, використання об’єктів інтелектуальної власності на ліцензійній основі, оцінка інтелектуальної власності. інтелектуальна власність в умовах глобалізації економіки, інтелектуальна власність в національній інноваційній системі.

Місце у структурно-логічній схемі: (ГУ 10, ВПЗ 10, ПП 1, ПП 12).

РОЗГЛЯНУТО на засіданні кафедри МіА

Протокол № 12 від «09» червня 2011 р.

Зав. кафедри _____________ Л.М. Варава

СХВАЛЕНО Вченою радою

економічного факультету

Протокол № 8 від «24» червня 2011 р.

Декан факультету ____________ О.А. Темченко