Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Метод. по курс. раб., 2010.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
02.05.2019
Размер:
251.9 Кб
Скачать

Шкала розподілу балів за виконання основних структурних елементів курсової роботи

з/п

Основні структурні елементи курсової роботи

Кількість балів

1

Вступ

1 – 12

2

Перший розділ (теоретичний)

1 – 20

3

Другий розділ (аналітичний)

1 – 25

4

Третій розділ

1 - 20

5

Висновки

1 – 15

6

Список літератури

1 – 5

7

Додатки

1 – 3

Курсова робота, яка має позитивну оцінку, допускається до захисту, який проводиться членами комісії у відповідності з графіком, затвердженим завідувачем кафедри.

До початку захисту курсова робота зберігається на кафедрі. Студент може користуватися своєю роботою тільки в межах кафедри з дозволу лаборанта або наукового керівника.

На захисті студент повинен розкрити основний зміст роботи, виділити її проблемні аспекти, обґрунтувати свої висновки, відповісти на запитання викладача.

Попередня оцінка, надана у рецензії керівником курсової роботи студента ураховується членами комісії під час захисту, але може бути змінена (тобто покращена або погіршена) на підставі його відповідей на поставлені питання.

Відповіді на питання оцінюються за балами, наведеними у таблиці 3:

Таблиця 3

Оцінювання відповідей студентів під час захисту курсової роботи

Оцінка, +; -

Обґрунтування відповідей студентів

10 – 9

Правильні і вичерпні відповіді на поставлені питання, високий рівень теоретичної та практичної підготовки, володіння понятійним апаратом, знання нормативних та законодавчих актів та інших першоджерел, вміння оцінювати та аналізувати проблемні ситуації.

8 – 7

В цілому відповіді вірні, але недостатньо переконливо аргументовані, допущені помилки у використанні понятійного апарату, недостатній рівень знань нормативних та законодавчих актів та інших першоджерел.

6 – 5

Не впевнені відповіді на поставлені питання, обмежені представленням тільки необхідного понятійного апарату, допущені помилки при посиланні на нормативні та законодавчі акти.

4 – 3

Невірні відповіді на питання, ухилення від їх аргументації, незадовільні знання понятійного апарату, нормативно - законодавчих актів та першоджерел.

2 – 1

Відмовлення від відповідей на поставлені питання.

На кафедрі щорічно проводиться аналіз результатів захисту курсових робіт, в результаті якого вживаються конкретні заходи щодо удосконалення навчального процесу та написання курсових робіт.