Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
metod-komplex-ekon.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
30.04.2019
Размер:
581.12 Кб
Скачать

9. Оцінювання результатів поточного та підсумкового контролю.

Об'єктами контролю є робота студентів на лекційних, семінарських заняттях та результати виконання домашніх завдань. Контрольні заходи включають поточний та підсумковий контроль. Оцінювання результатів навчальної діяльності студентів ведеться згідно "Положення про систему поточного і підсумкового контролю оцінки знань та визначення рейтингу студентів", затвердженого ректором університету професором Крижанівським Є.І. від 30.08.1994р. і відповідним кафедральним положенням, на основі якого впроваджено 100-бальну систему оцінки знань студентів.

Підсумковий контроль по дисципліні "Мікроекономіка" - це семестровий контроль, який у відповідності з навчальним планом здійснюється за результатами лекційних і а семінарських занять. При виставленні іспитової оцінки враховується засвоєння студентом навчального матеріалу виключно на підставі результатів його діяльності на лекціях, семінарах та виконанні домашніх завдань (рефератів тощо). Головним на семінарському занятті є усне опитування. При цьому опитуванні оцінювання навчальної діяльності студентів спирається на наступні критерії:

• оцінка "відмінно" виставляється студенту, який безпомилково викладає навчальний матеріал, вільно володіє і правильно оцінює ті чи інші економічні явища і процеси;

• оцінка "добре" виставляється студенту, який глибоко розкриває суть поставлених питань, добре володіє методами та навичками виконання різноманітних економічних завдань, правильно їх розв'язує;

• оцінка "задовільно" виставляється студенту, який поверхово викладає суть навчального матеріалу, невпевнено володіє методами та способами його пояснення, допускає помилки при викладанні теорії та виконанні практичних завдань;

• оцінка "незадовільно" виставляється студенту, який не розбирається в суті поставлених питань, не володіє методами і способами виконання практичних завдань або допускає при цьому грубі помилки.

10. Методичне забезпечення. Основна література:

  1. Долан Э. Дж., Линдсей Д. Микроэкономика. Пер. с англ. Санкт-Петербург. Издат. "Санкт-Петербург – оркестр", 1994.

  2. Економічна теорія: мікро- та макроекономіка / За ред Ватаманюка З., Панчишина С. - К.: Альтернатива, 2000.

  3. Карагодова О.О., Череваньов Д.М. Мікроекономіка: Навч. посіб. - К.: Четверта хвиля, 1997.

  4. Задоя А.О. Мікроекономіка: Курс лекцій: Навч. посіб. - К.: Знання,2000.

  5. Макконнелл К., Брю С. Аналітична економія: принципи, проблеми і політика. Ч. 2. Мікроекономіка / Наукова ред. перекладу Т. Панчишина.- Львів: Просвіта, 1999.

  6. Макконел К. Р., Брю С. Л. Экономикс: принципы, проблемы и политика: В 2т. —М.: Республика, 1992. (Пер. с англ.)

  7. Мікроекономіка і макроекономіка: Підруч. для студ. екон. спец. закл. освіти: У 2 ч./ С. Будаговська, О. Кілієвич, І. Луніна та ін.; За заг. ред. С. Будаговської.-К.: Видавництво Соломії Павличко “Основи”, 2001. - 517 с.

  8. Сакс Дж., Пивоварський О. Економіка перехідного періоду (Уроки для України).- Київ: Основи. 1996.

  9. Самуельсон П. Економіка. Підручник. - Львів: Світ, 1993.

  10. Слухай С.В. Довідник базових термінів та понять з мікроекономіки. - К.: Лібра, 1998.

  11. Фишер С., Дорнбуш Р., Шмалензи Р. Экономика. — М.: Дело, 1993. (Пер. с англ.)

  12. Ястремський О.І., Гриценко О.Г. Основи мікроекономіки / Підручник. - К.:Товариство "Знання", КОО, 1998. - 714 с.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]