Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КУРС Рег ек 29.01.12.doc
Скачиваний:
0
Добавлен:
29.04.2019
Размер:
143.36 Кб
Скачать

1. Загальні положення

1. Курсова робота є індивідуальним самостійним навчальним завданням, що виконується на основі літературних джерел, статистичних, картогафічних матеріалів.

2. Керівник курсової роботи: затверджує план курсової роботи; визначає дні проведення консультацій; перевіряє хід виконання курсової роботи; рецензує виконану курсову роботу.

3. Назва роботи повинна бути короткою, відповідати обраній спеціальності та суті наукової проблеми (завдання), що вирішується, вказувати на мету дослідження та її завершеність. У назві не бажано використовувати ускладнену термінологію псевдонаукового характеру. Треба уникати назв, що починаються зі слів "Дослідження питання...", "Дослідження деяких шляхів...", "Деякі питання...", "Матеріали до вивчення...", "До питання..." тощо, в яких не відбито достатньою мірою суть проблеми.

4. Робота повинна мати характер дослідження з достатньою аргументацією.

5. Виконання курсової роботи передбачає наступні етапи:

1) вибір теми;

2) складання плану;

3) складання списку використаних джерел за темою курсової роботи;

3) опрацювання літературних джерел та збір фактичного і статистичного матеріалу;

5) обробка та аналіз зібраного матеріалу;

6) написання тексту;

7) виконання графічних і картографічних робіт;

8) технічне оформлення роботи;

9) перевірка та рецензування роботи;

10) захист курсової роботи.

6. У відповідності з графіком виконання курсової роботи студенти періодично звітують про хід її виконання перед керівником роботи. Графік виконання курсових робіт затверджує кафедра.

6. Студент, який не виконав або не захистив курсову роботу до іспиту з регіональної економіки не допускається.

Роботу оформляють на одному боці білого паперу формату А4. Для виконання роботи використовують текстовий редактор Microsoft Word, табличний процесор Excel та шрифт Times New Roman 14 пт з друкуванням через півтора інтервали, з полями 20 мм з усіх боків.

Заголовки структурних частин роботи "ЗМІСТ", "ВСТУП", назви розділів, "ВИСНОВКИ", "СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ", "ДОДАТКИ" друкують великими літерами симетрично до набору. Заголовки підрозділів друкують маленькими літерами (крім першої великої) з абзацного відступу.

Відстань між заголовком (за винятком заголовка пункту та підпункту) та текстом повинна дорівнювати 3 - 4 інтервалам.

Кожну структурну частину роботи треба починати з нової сторінки.

Абзацний відступ повинен бути однаковим впродовж усього тексту і дорівнювати п'яти знакам (приблизно 1,25 см).

Не допускається розміщення назви розділу, підрозділу, а також пункту, підпункту в нижній частині строки, якщо після неї розміщено всього один рядок тексту.

Робота має бути написана абсолютно грамотно, чіткою і зрозумілою мовою. Текст необхідно розбивати на абзаци, які складаються з декількох логічно зв'язаних між собою речень. Здебільшого використовують минулий час, при цьому автор має користуватися першою особою множини. Наприклад, "ми гадаємо, що...".

При згадуванні в тексті прізвища авторів їх ініціали розміщують перед прізвищем. Посилання на наукові, технічні та інші літературні джерела слід давати з виділенням цих номерів у квадратних лапках, наприклад, цитата в тексті: ".у загальному обсязі промислової продукції машинобудування складає 20% [2]". Посилання на ілюстрації в роботі вказують порядковим номером ілюстрації, наприклад, «рис.1.2». На всі таблиці в тексті мають бути посилання, наприклад: «...у табл.1.2». У повторних посиланнях на таблиці та ілюстрації треба вказують скорочено слово «дивись», наприклад: «див.табл. 1.3».

Нумерацію сторінок, розділів, підрозділів, пунктів, підпунктів, рисунків (малюнків), таблиць, формул подають арабськими цифрами без знака №.

Першою сторінкою курсової роботи є титульний аркуш, який включають до загальної нумерації сторінок роботи. На титульному аркуші номер сторінки не ставлять, на наступних сторінках номер проставляють у правому верхньому куті сторінки.

Номер ілюстрації, її назва і пояснювальні підписи розміщують під ілюстрацією. Таблиці нумерують послідовно (за винятком таблиць, поданих у додатках) в межах розділу. В правому верхньому куті над відповідним заголовком таблиці розміщують напис «Таблиця» із зазначеннями номера. Номер таблиці повинен складатися з номера розділу і порядкового номера таблиці, між якими ставиться крапка, наприклад: «Таблиця 1.2» (друга таблиця першого розділу).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]