Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metod_diplom_spets-al-sti.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
25.04.2019
Размер:
236.03 Кб
Скачать

3.3 Фінансове обґрунтування впровадження рекомендацій у практику діяльності підприємства

Наприкінці третього розділу доцільно розглянути питання фінансового забезпечення реалізації запропонованих заходів. Слід ураховувати, що реалізація практично будь-яких заходів потребує попереднього вкладення фінансових ресурсів. У дипломній роботі необхідно визначити обсяги та джерела надходження таких інвестицій, провести оцінювання їх вартості з урахуванням впливу фактора часу.

Рекомендаційний обсяг розділу 20– 25 сторінок.

Висновки та пропозиції

Здійснити короткий виклад змісту дипломної роботи, вказати основні висновки і рекомендації. При цьому необхідно забезпечити відповідність висновків основним завданням, що були поставлені у вступі. Сформулювати основні положення роботи, навести результати проведеного аналізу, викласти сутність запропонованих заходів, дати фінансову оцінку виконаної роботи для умов базового підприємства.

5 Оформлення додатків

Складовою та важливою частиною дипломної роботи є додатки. В додатки виносяться первинні дані, допоміжна інформація, на основі якої проводилися дипломні дослідження. Наведення такої інформації в тексті дипломної роботи недоцільне у зв’язку з перевантаженням його фактичним матеріалом, що утруднює сприйняття змістовно-логічної частини викладу.

У додатки виносяться форми бухгалтерської, фінансової статистичної звітності, регістри синтетичного обліку, позаоблікові дані, довідки форми податкової звітності, розрахунки, витяги з різних інформаційних джерел, графіки, схеми, рисунки та ін. При посиланні в тексті дипломної роботи на додаток необхідно вказувати його літеру.

Додатки слід оформляти як продовження дипломної роботи на наступних її сторінках, розташовуючи у порядку появи посилань на них у тексті основних розділів.

Кожен додаток треба починати з нової сторінки. Додатки повинні мати заголовок, надрукований угорі малими літерами, починаючи з першої великої букви. Посередині рядка над заголовком має бути надруковано слово “Додаток____” і велика літера, що позначає його. Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки, за винятком літер Г, Є, І, Ї, Й, О, Ч, Ь.

Додатки повинні мати спільну з рештою роботи наскрізну нумерацію сторінок. За необхідності текст додатків може поділятися на розділи, підрозділи, пункти і підпункти, які слід нумерувати в межах кожного додатка. У цьому разі перед кожним номером ставлять позначення додатка (літеру) і крапку, наприклад, А.2 – другий розділ додатка А; Ж.1.2.2.3 – підпункт 1.2.2.3 додатка Ж. Ілюстрації, таблиці, формули та рівняння, що є у тексті додатка, треба нумерувати у межах кожного додатка, наприклад, формула (А.1) – перша формула додатка А; таблиця А.2 – друга таблиця додатка А. Якщо як додаток використовується документ, що має самостійне значення, його копію вміщують у додаток без змін в оригіналі. Перед копією документа вміщують аркуш, на якому посередині друкують слово “Додаток____” і його назву (за наявності), праворуч у нижньому куті аркуша проставляють порядковий номер сторінки. Сторінки копії документа нумерують, продовжуючи наскрізну нумерацію сторінок дипломної роботи.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]