Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Dokument_Microsoft_Office_Word.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
16.04.2019
Размер:
21.12 Кб
Скачать

Розділ 5. Кошти та майно «організації»

5.1. Кошти «Організації» формуються з: • вступних, членських та інших внесків членів «Організації»; • надходжень від господарської діяльності організацій, установ, підприємств, створених за сприянням «Організації»; • добровільних  внесків  установ,  державних  та   недержавних  установ, підприємств, організацій, фізичних осіб; • інших надходжень, не заборонених законодавством України. 5.2. «Організація» може мати у власності будинки, спортивні споруди, інше майно, яке необхідне для діяльності «Організації». 5.3. Грошові кошти «Організації» витрачаються на: • статутні завдання; • розвиток матеріально-технічної бази «Організації»; • соціально-правовий захист членів «Організації»; • благодійні цілі; • утримання штатного апарату «Організації». 5.4. «Організація», створені нею підприємства, організації зобов'язані вести оперативний та бухгалтерський облік, статистичну звітність у встановленому порядку, зареєструватися в органах державної податкової адміністрації та вносити до бюджету платежі у порядку і розмірах, передбачених законодавством.

Розділ 6. Внесення змін і доповнень до статуту

6.1. Зміни і доповнення до Статуту вносяться за рішенням зборів, якщо за це рішення проголосувала більшість присутніх членів.

6.2. Про зміни, що сталися в статутних документах, «Організації» письмово повідомляє реєструючий орган.

Розділ 7. Припинення діяльності «організації»

7.1. Діяльність «Організації» може бути припинена шляхом її реорганізації або ліквідації. 7.2. Реорганізація «Організації» здійснюється на підставі рішення членів зборів членів«Організації». 7.3. Ліквідація «Організації» здійснюється на основі рішення «Організації» чи рішення суду. 7.4. В разі припинення  діяльності «Організації», Рада  «Організації» призначає ліквідаційну комісію і затверджують процедури її роботи, визначають порядок використання коштів та майна «Організації». 7.5. Кошти та майно «Організації», в тому числі і в разі її ліквідації, не можуть перерозподілятися між її членами і використовуються для виконання статутних завдань або на благодійні цілі, а у випадках, передбачених законодавчими актами, за рішенням суду спрямовуються в доход держави.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]