Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
зразки процесуальних документыв.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
17.12.2018
Размер:
274.43 Кб
Скачать

Зібрати данні що характеризують особу обвинуваченого, потерпілого

Прізвище, ім"я, по батькові

Паспорт

Довідка

лікаря нарколога, психіатра

Копія свідотства про народження, паспорта

Вимога

ВОІ

Характеристики

Довідка

про адмін.

відповід

Допити родичів неповнолітнього

Посадові інструкції, накази про призначення

Засядько Павло Петрович

МС698452

Ворошило Василь Степанович

МВ896321

Допитати свідків, потерпілих ( ст.166-171)

№ п/п

Прізвище, ім"я, по батькові

З яких питань допитати

Дата виконання

Виконавець

1

Лещенко Федора Васильовича

Розбійного нападу на громадянина Васьковича Сергія Івановича

16.02.11

Данилевич

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Начальнику Печерського РУ

ГУ МВС України в м. Києві

Данилевича Віталія Віталійовича

вул. Прогресивна, 1/1

м. Київ, 01001

тел. 8063111111111

Заява про злочин

10 березня 2009 року о 12 годині я залишив належний мені автомобіль «ВАЗ-2110» державний номер ІІ0022ІІ на стоянці біля магазину «Експрес», що розташований по вул. Леніна, 12 в м. Києві, після чого зайшов в приміщення магазину.

Приблизно через 15 хвилин я повернувся до автомобіля і виявив, що скло його передньої пасажирської двері розбито, а з салону автомобіля вчинено крадіжку належного мені майна: мобільного телефону «Соні-еріксон В-700», вартістю 1000 гривень, та 300 гривень, а всього на суму 1300 гривень.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 95, 97 КПК України,

ПРОШУ:

1. Порушити кримінальну справу за ст. 185 КК України у відношенні невідомої мені особи за фактом вчинення 10.03.2009 року крадіжки мого майна.

2. Про розгляд даної заяви повідомити мене у встановлений законодавством строк та вручити копію відповідної постанови.

Про кримінальну відповідальність у відповідності до ст. 383 КК України за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину – попереджений.

10 березня 2009 р. /__________/ Данилевич В.В.

ПРОТОКОЛ

Огляду місця події

м. Рівне 20. 05. 2008 р.

огляд розпочато об 12 год. 15 хв.

огляд закінчено об 13 год. 10 хв.

Слідчий РВ УМВС України в Рівненській області капітан Данилевич В.В. отримав в 12 год. 00 хв. повідомлення від заступника директора КУПа РІ по виховній роботі Федоренка О. О. про скоєння злочину на території навчального закладу.

Прибув на місце злочину в м. Рівне пл. Короленка 5 Київський університет права Рівненський інститут.

Огляд місця події було проведено за участю понятих :

1. Коновалова Сергія Володимировича, студента РКЕП коледжу;

2. Українця Андрія Миколайовича, студента РКЕП коледжу.

З дотриманням вимог статей 85, 190 КПК України, провів огляд приміщення інституту де 20. 05. 2008 р. було скоєно злочинні дії.

Перед початком огляду, відповідно до статті 127 КПК України, понятим роз'яснено їх обов'язок засвідчити підписом відповідність записів у протоколі виконаних дій, під час проведення яких вони були присутні, а також право робити зауваження з приводу проведених дій, що підлягають занесенню до протоколу.

Понятий: 1)_______________ 2)___________________

ОГЛЯДОМ ВСТАНОВЛЕНО:

Приміщення КУПа Рівненського інституту є п’ятиповерховою цегляною будівлею, розміром 12 на 60 метрів, має два входи, з західної сторони головний вхід, з східної – службовий. Вікна будівлі пошкоджень не мають. При вході у вестибюль з правої сторони знаходиться місце вахтера, справа розклад занять, для того щоб потрапити до оглядового приміщення яким є аудиторія № 311 потрібно піднятися на третій поверх по сходам ліворуч по коридору повернувши праворуч від вахтера. Подвійні двері входу на третій поверх дерев’яні розміром 1,50 м на 1,85 м, ввійшовши потрібно повернути праворуч, за 40 метрів від входу з лівого боку знаходяться двері аудиторії № 311. Двері, аудиторії № 311 – оглядового приміщення, являють собою дерев’яну раму з вставленим склом матового кольору. Оглядове приміщення – аудиторія № 311, являє собою приміщення розміром 7 м на 12 м, підлога дерев’яна пофарбована у темно червоний колір, чотири вікна розміром 1,7 м на 1,3 м. справа від входу в кутку стоїть кошик для сміття, праворуч на стіні вісить учнівська дошка, зліва на стіні та на протилежній стіні висять стенди з соціології. В оглядовому приміщенні два ряди парт по дві парти в одному ряду і по два стільці за кожною партою, прохід між рядами є достатнім 0,7 м, також навпроти ряду від вікон стоїть парта, яка призначена для викладача, на ній стоїть кафедра,біля парти стілець. Навпроти входу рахуючи з ліва на право, друге вікно, пофарбоване в білий колір, підвіконня на якому був залишений телефон, також пофарбоване в білий колір. На підставі слів потерпілого телефон марки Samsung x-210 чорного кольору, «жабка», стартовий пакет оператора Kyivstar, був залишений у правому кутку підвіконня. На підвіконні і підлозі біля вікна не виявлено жодних слідів.

Огляд проводився при денному освітленні.

Від понятих заяв не надійшло. Протокол прочитано. Записано все правильно.

Поняті:

(підпис) Коновалов С. В

(підпис) Українець А. М.

Слідчий РВ УМВС України

в Рівненській області

капітан (підпис) Данилевич В.В.

ПРОТОКОЛ

допиту обвинуваченого

м. Київ 17 лютого 2006 р.

Ст. слідчий слідчого відділу Солом'нського РУ ГУ МВС України у м. Києві, капітан міліції Данилевич В. В. у кабінеті слідчого у період з 11-ї години ЗО хв до 12-ї години 45 хв із додержанням вимог статей 143, 145 та 146 КПК України допитав як обвинувачену:

Прізвище, ім'я, по батькові: Кліменцова СвітланаАндріївна

Рік і місце народження: 15 січня 1974 р., м. Львів

Громадянство: громадянка України

Національність: українка

Партійність: безпартійна

Освіта і спеціальність: 8 класів, швачка

Сімейний стан: шлюб розірваний, має на

утриманні сина Кліменцова Руслана

З січня 1995 р., народження

Місце роботи, рід занять тимчасово не працює

або посада:

Місце проживання: м. Київ, вул. Щербакова, 61/ж, кв. 35

Дані про судимість: раніше несудима

Відношення до невійськовозобов'язана

військового обов'язку:

Дані про паспорт чи інші паспорт серії ВА, № 693547,

документи, що виданий Шевченківським

засвідчують особу: РВВС УВС Київського міськви-

конкому 25.07.1997 р.

У пред'явленому обвинуваченні, викладеному у постанові від 17 лютого 2006 р. про притягнення мене в якості обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, винною себе визнаю повністю.

Підпис (Кліменцова С. А.)

По суті пред'явленого мені обвинувачення пояснюю наступне: я мешкаю в однокімнатній квартирі за вказаною мною адресою. Разом зі мною проживає і мій десятирічний син Руслан. У 1990 р.

я розірвала шлюб зі своїм чоловіком Кліменцовим І. П.- батьком Руслана. На утримання сина одержую кожного місяця аліменти у сумі 75 грн. Сама я працювала швачкою на фабриці «Киянка». З липня 2005 р. я не працюю, позаяк мене звільнили з роботи за скороченням штатів. Майже два місяці я не маю ніяких коштів для того, щоб придбати для себе та дитини продукти харчування.

У жовтні 2005 р. я зробила спробу заробити гроші, перепродаю-чи деякі речі. Я продала обручку та золоті сережки, поїхала в м. Чернівці, де на ринку купила два килими і привезла до м. Києва, щоб продати дорожче. Я продала один килим за 1150 грн. поблизу Житнього ринку, і до мене підійшов хлопець років 20, почав вимагати 200 грн. Я відмовилася дати гроші, і тоді до мене підбігли кілька його товаришів, які відібрали у мене другий килим і втекли.

Про цю подію я не повідомляла в органи міліції, оскільки боялася, що мене саму можуть притягнути до відповідальності за спекуляцію. Прикмети їх я не пам'ятаю. У подальшому заробляти гроші шляхом торгівлі я не намагалась. У лютому місяці я зовсім не мала грошей. На заводі, де працює мій колишній чоловік, мені повідомили, що за відсутністю коштів робітникам не будуть видавати заробітну плату. Я зрозуміла, що аліменти на утримання сина в лютому 2006 р. я не отримаю.

Тоді я і вирішила вчинити крадіжку грошей у будь-кого із людей. У магазин я йти побоялась, бо там в даний час не так багато покупців, і вирішила вчинити крадіжку у транспорті. Тролейбусом маршруту № 5 я проїхала до площі Перемоги, там пересіла на тролейбус № 9, яким доїхала до Севастопольської площі. Хоч пасажирів у цих тролейбусах було багато, я не наважилась вчинити крадіжку і вирішила повернутися додому.

Цього часу на зупинці «Севастопольська площа» зупинився автобус маршруту № 71, який їхав у напрямку пл. Перемоги. Я зайшла в автобус. В автобусі було дуже багато пасажирів. Поруч зі мною стояла невисока жінка. Одягнена вона була у сіре осіннє пальто з піднятим коміром. Я звернула увагу, що вона була у чорній в'язаній шапочці і в окулярах. На правій руці, якою вона трималась за стійку, у неї висіла сумка чорного кольору. У сумці, яка була відкрита, було кілька газет, а з боку лежало портмоне коричневого кольору. Я вирішила його вкрасти. Коли автобус від'їхав від зупинки «вул. Освіти» і зупинився на червоне світло світлофора, всі пасажири за інерцією посунулися вперед. У цей час я, нібито випадково, правою рукою /цстала із сумки жінки в окулярах її портмоне. Портмоне відразу заховала у кишеню своєї куртки, і мене в пей час взя-

ли за руки двоє незнайомих чоловіків. Вони представились працівниками міліції. Один із них показав мені посвідчення працівника міліції. Мене відвели у відділення .міліції. Туди ж підійшла і жінка, у якої я викрала портмоне. Уже у відділенні міліції мені стало відомо, що прізвище цієї жінки Шликова.

Раніше я ніколи ніяких злочинів не скоювала. Вчинити цей злочин мене примусило життя. Я прошу Вас запросити довідку про виплату аліментів з бухгалтерії заводу ім. Петровського, де працює мій колишній чоловік, а також довідку про звільнення мене з роботи за скороченням штатів, які підтвердять мої свідчення.

По суті пред'явленого мені обвинувачення доповнень до своїх показань не маю. Протокол мною прочитаний. З моїх слів записано правильно.

Обвинувачена (Підпис) Кліменцова С. А.)

Допитав ст. слідчий капітан міліції (Підпис) Дантлевич В.В.

ПРОТОКОЛ

явки з повинною

м.Київ 18.03.2005

Складання протоколу

розпочато о 16 год. 45 хв.

закінчено о 17 год. 25 хв.

Слідчий слідчого відділу Шевченківського РВ УМВС України в м. Києві лейтенант міліції Данилевич В.В., відповідно до вимог статей 96, 97 КПК України, склав цей протокол про те, що сьогодні о 16 год. 45 хв. до Шевченківського РВ УМВС України в м. Н-ську добровільно з’явився Шишка Іван Михайлович, 1961 року народження, уродженець м. Н-ська, який мешкає за адресою: м. Н-ськ, вул. Свободи, буд. З, кв. 161, і працює водієм у приватній фірмі «Ореана» в м. Н-ську.

Особа Шишки І.М. засвідчена відповідно до паспорта громадянина України серії АУ №334412, виданого Московським РВ ХМУ УМВС України в Н-ській області 12 липня 1994 р.

Особі, що з’явилися з повинною, роз’яснено, що вона, відповідно до ст. 63 Конституції України, не несе відповідальності за відмову давати показання або пояснення щодо себе, членів своєї сім’ї чи близьких родичів, коло яких визначається законом, а також йому роз’яснено передбачене ст. 52′ КПК України право на забезпечення безпеки в разі наявності реальної загрози його життю, здоров’ю, житлу чи майну.

Заявник І.М. Шишка

Після чого І.М. Шишка заявив:

Я мешкаю в комунальній квартирі. Мій сусід Яцко Олег Іванович систематично мене лаяв нецензурними словами. Сьогодні приблизно о 14 годині я вийшов на кухню, де в цей час знаходився Яцко. Побачивши мене, він почав обзивати мене дармоїдом, кричав, що я спекулянт і скуповую крадені речі. Мені стало образливо, я схопив чавунну сковороду і вдарив Яцка нею по голові. Він упав на підлогу й не рухався. Я пішов із квартири й години дві ходив по вулиці, а потім звернувся до міліції. В якому стані Яцко тепер, не знаю. У квартирі більше нікого не було.

Протокол мною прочитано, з моїх слів записано правильно.

Заявник І.М. Шишка

Протокол склав:

Слідчий

лейтенант міліції В.В. Данилевич

«ЗГОДЕН»

Прокурор Печерського район)'

м. Києва молодший радник юстиції

Данилевич В.В

(підпис) 2 березня 2006 р.

До Печерського районного суду м. Києва

ПОДАННЯ

про вирішення питання про обрання обвинуваченому запобіжного заходу

взяття під варту

м. Київ 2 березня 2011 р.

Слідчий слідчого відділу Печерського РУ ГУ МВС України у м. Києві ст. л-нт міліції Данилевич В. В., розглянувши матеріали кримінальної справи № 12422 за обвинуваченням Воронова Павла Григоровича, 15 квітня 1975 р. народження, уродженця м. Києва, українця, громадянина України, освіта - 11 класів, безпартійного, непрацюючого, неодруженого, на утриманні нікого не має, несудимого, який зареєстрований та проживає за адресою: м. Київ, вул. Потапенка, 15, кв. ЗО,

встановив:

1 березня 2006 р., близько 23-ї години Воронов П. Г., перебуваючи у стані сп'яніння, навпроти будинку № 4 на вул. Шутова у м. Києві учинив напад на гр. Прохорова К. К., який проходив повз нього і, погрожуючи перочинним ножом застосувати насильство, небезпечне для життя гр. Прохорова, заволодів його наручним годинником марки «Орієнт» вартістю 140 гри., тобто вчинив розбій, передбачений ч. 1 ст. 187 КК України.

2 березня 2006 р. о 10-й годині 20 хв Воронова П. Г. затримано в порядку ст. 115 КПК України, і цього самого дня він допитаний як підозрюваний у присутності адвоката.

Вина Воронова П. Г. у вчиненні розбійного нападу підтверджується зібраними по справі доказами, а саме: протоколом упізнання потерпілим Прохоровим К. підозрюваного Воронова П. як особи, яка вчинила щодо нього розбійний напад. Протоколом у підозрюваного Воронова вилучено наручний чоловічий годинник марки «Орієнт», який був опізнаний потерпілим як його власний; паспортом на годинник, який надав потерпілий і відповідно до якого номер на годиннику збігається з номером годинника, вказаним у паспорті, та іншими доказами.

Враховуючи тяжкість вчиненого Вороновим злочину, за який законом передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк понад 3 роки, і те, що, залишаючись на волі, він може ухилятися від органів слідства та суду, а також продовжувати злочинну діяльність, керуючись статтями 148-150, 155, 165, 165-2 КПК України,-

прошу:

1)Обрати запобіжний захід у вигляді взяття під варту до обвинуваче­

ного Воронова Павла Григоровича.

2)Копію цього подання направити прокурору Печорського ра­

йону.

Слідчий

ст. лейтенант міліції (підпис)Данилевич В.В

ПОСТАНОВА

про створення слідчо-оперативної групи

м. Київ «12» березня 2011 року

Начальник СВ Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві полковник міліції Данилевич В. В., розглянувши матеріали кримінальної справи № 03-00678, —

ВСТАНОВИВ:

12.03.2006 року приблизно о 12 годині, невстановлена слідством особа з метою таємного викра­дання чужого майна, шляхом попікодження дверей намагалася проникнути в квартиру № 11 по вул.. Райдужна 12 в м. Києві, де проживає Петров А.А.

В ході проведення досудового слідства встановлено, що для повного та всебічного розслідування даної кримінальної справи необхідно проведення великої кількості слідчих дій та оперативних захо­дів, в зв'язку з чим виникає необхідність в створенні слідчо-оперативіюї групи.

На підставі вище викладеного, керуючись ст. 114-1 КПК України, —

ПОСТАНОВИВ:

1. Створити слідчо-оперативну групу в складі:

Слідчого Дніпровського РУ Остапенко 1.1.

Слідчого Дніпровського РУ Семенко В. А.

О/у ВКР Дніпровського РУ Сабаріна В. Д.

О/у ВКР Дніпровського РУ Бузко В. Ю.

ДІМ Дніпровського РУ Рибак В. Н.

2. Старшим слідчо-оперативної групи призначити слідчого СВ Дніпровського РУ ГУ МВС України в м. Києві Остапенко Н. О.

3. Контроль за діями слідчо-оперативної групи покласти на заст. начальника СВ Дніпровського РУ ГУ МВС України в м. Києві Данилевича В.В.

Начальник СВ Дніпровського

РУ ГУ МВС України в м. Києві

полковник міліції В.В. Данилевич

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]