Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
курсак сандора.doc
Скачиваний:
131
Добавлен:
04.12.2018
Размер:
179.71 Кб
Скачать

3.2 Позиціонування товару

Позиціонування товару - процес визначення місця товару в ряду існуючих товарів, тобто встановлення сфери його застосування, продажів поряд з іншими товарами, можливості витіснення їм старих товарів на ринку і конкуренції з ними [3].

«Сандора» є володарем декількох торгових марок, тому позиціонування для кожної торгової марки різне, наприклад ТМ «Сандора» - найпопулярніша марка в Україні, еталон високої якості та натурального смаку сока. Позиціонується як якісний сік для людей з достатком більше середнього

ТМ «Сандора» є переможцем міжнародного конкурсу «Вибір року» в номінації «Сік Року» [6].

ТМ «Сандора Класика» – перша серія соків компанії «Сандора», що виробляється з 1997 року.

Завдяки незмінно високій якості і доступній ціні є стабільним вибором споживачів упродовж 10-ти років.

ТМ «Сандора Класика» - це класичні соки для щоденного вживання, представлені популярними соковими смаками. У асортименті – унікальний для українського ринку 100% бслужив ат ий томатний сік, що має високі смакові і поживні властивості.

ТМ «Сандора Класика» - це оптимальне співвідношення ціни і якості. Позиціонується як якісний сік для постійних споживачів соку ТМ Сандора які полюбляють класичний смак.

ТМ «Сандора Мікс» - це натуральний продукт, ідеально поєднує в собі смак і користь фруктів, це унікальний баланс енергії і насолоди.

ТМ «Сандора Мікс» задовольнить самих претензійних, вимогливих і навіть розбещених споживачів, тому що в його основі – оригінальні поєднання смаків екзотичних та традиційних фруктів. Позиціонується як якісний сік для тих, хто цінує різноманітність смаку орієнтований на молодь.

ТМ «Сандорик» - це соки і нектари в порційній упаковці Tetra Slim Aseptic 0,2 л. з трубочкою, створені спеціально для дітей. ТМ «Сандорик» позиціонується як дитячий продукт, збагачений збалансованим комплексом з 5-ти вітамінів і кальцію з урахуванням потреб дитячого зростаючого організму.

ТМ «Садочок» - це українські смачні, корисні, найдоступніші і найякісніші соки. Продукція ТМ «Садочок» схвалена лікарями інституту травлення при Міністерстві Охорони Здоров’я України. Соки «Садочок» виготовляються переважно з українських овочів і фруктів. Соки, нектари і морси ТМ «Садочок» виготовляють з фруктових і овочевих пюре на сучасному технологічному обладнанні, що дозволяє уникнути використання фарбників, консервантів, стабілізаторів і інших штучних добавок. Високотемпературна обробка соків в умовах низького тиску – запорука збереження всіх корисних вітамінів і мінералів, що містяться в свіжих фруктах. ТМ «Садочок» є єдиним брендом у своєму сегменті, продукція якого відповідає міжнародній системі якості ISO 9000. Позиціонується як доступний сік.

ТМ «ДАР» позиціонується як сік для людей, які ведуть активний спосіб життя із середнім рівнем доходу.

Компанія Сандора позиціонує торгові марки у різних сегментах ринку для різних споживачів, це дає змогу збільшити долю ринку і задовольнити смаки якомога більше споживачів.