Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Skripkar 3П.Р.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
03.12.2018
Размер:
660.99 Кб
Скачать

15. По закінченні перегляду цього звіту клацніть на кнопці Закрити, щоб закрити вікно Центр довідки й підтримки (Help and Support Center).

Рис.8. Звіт по встаткуванню, програмному забезпеченню й

мережним з'єднанням.

Очищення вашого жорсткого диска

Виконайте наступні кроки.

1. Якщо ви ще не ввійшли в Windows, зробіть це.

2. У меню Пуск (Start) виберіть пункт Програми (All Programs), укажіть на Стандартні

(Accessories), укажіть на Службові (System Tools) і потім виберіть Очищення диска (Disk

Cleanup). З'явиться діалогове вікно Очищення диска (Disk Cleanup).

3. Установите прапорці у всіх категоріях, де на даний момент є файли, доступні для

видалення. У цьому діалоговому вікні вказується загальний обсяг простору, що

звільняється, на диску.

4. Щоб побачити опис файлів, які будуть вилучені, клацніть на кожному типі файлів (але не на прапорцях). Опис з'явиться під відповідними прапорцями. Якщо доступно список файлів, які будуть вилучені, то відображається також кнопка Перегляд файлів (View Files).

5. Клацніть на кнопці Перегляд файлів, якщо вона відображена на екрані. Обрані файли будуть представлені у вікні Провідник (Windows Explorer).

6. Клацніть на вкладці Додатково (More Options), щоб побачити інші типи файлів, які можна видалити для звільнення місця на диску вашого комп'ютера.

Рішення проблем. Файли, які ви можете видалити за допомогою вкладки Додатково (More Options), можуть виявитися необхідні для роботи вашого комп'ютера, тому вам не варто вибирати файли в цій вкладці, якщо ви не перебуваєте в положенні, коли потрібно обов'язково звільнити додатковий простір на диску.

7. Виділивши всі файли, які ви хочете видалити, клацніть на кнопці OK.

8. Клацніть на кнопці Так (Yes), щоб підтвердити, що ви хочете продовжити процес

видалення. У міру виконання утилітою Очищення диска (Disk Cleanup) обраних операцій, індикатор виконання процесу вказує, як проходить очищення. Ви можете припинити очищення в будь-який момент під час її виконання. По закінченні роботи діалогове вікно Очищення диска буде закрито.

Дефрагментация вашого жорсткого диска

Виконайте наступні кроки.

1. Якщо ви ще не ввійшли в Windows, зробіть це.

2. У меню Пуск виберіть пункт Програми (All Programs), укажіть на Стандартні (Accessories), укажіть на Службові (System Tools) і потім виберіть Дефрагментация диска (Disk Defragmenter). З'явиться діалогове вікно Дефрагментация диска (Disk Defragmenter).

Рис.9. Діалогове вікно Дефрагментация диска

3. Клацніть на томі C:, щоб вибрати його для дефрагментации, і потім клацніть на кнопці Аналіз (Analyze). Утиліта Дефрагментация диска (Disk Defragmenter) виконає аналіз цього тому й потім рекомендує, якщо потрібно, дефрагментировать диск.

4. Клацніть на кнопці Вивести звіт (View Report), щоб побачити інформацію про цей том, зібрану цією програмою.

5. Якщо рекомендовано дефрагментация, і ви хочете виконати її зараз, клацніть на кнопці Дефрагментация (Defragment). У противному випадку клацніть на кнопці Закрити, щоб закрити вікно звіту.

6. По закінченні процесу дефрагментации клацніть на кнопці Закрити, щоб закрити діалогове вікно Дефрагментация диска (Disk Defragmenter).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]