Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
35-47Товарознавство (Харчові продукти)МВК_КР_11....doc
Скачиваний:
16
Добавлен:
23.11.2018
Размер:
370.18 Кб
Скачать

4.6. Перелік використаних джерел (літератури)

Перелік використаних джерел будують у порядку появи посилань у тексті або в алфавітному порядку.

Вимоги до оформлення посилань:

а) посилання на книгу:

  1. Титаренко Л.Д. Теоретичні основи товарознавства: Навчальний посібник. – К.: Центр навчальної літератури, 2003. – 227 с.

  2. Балабанова Л.В. Управління маркетинговим потенціалом підприємства: Монографія / Л.В. Балабанова, Р.В. Мажинський. – Донецьк: ДонДУЕТ, 2005. – 153 с.

  3. Економіка підприємства: Підручник / За заг. ред. С.Ф. Покропивного. – К: КНЕУ, 2004. – 528 с.

б) посилання на статтю:

  1. Павлова В.А. Кон’юнктура ринку та конкурентоспроможність комп’ютерної техніки / В.А. Павлова, В.Г. М’ячин // Академічний огляд. –– 2003. – №2. – С. 69-73.

  2. Павлова В.А. Маркетингові дослідження ринку косметичних товарів // Вісник Житомирського державного технологічного університету. – 2005. – № 1(31). – С. 205-209.

  3. Павлова В.А. Конкурентоспроможність ювелірних виробів на сучасному ринку / В.А. Павлова, Г.А. Рижкова /Міжнародна науково-практична конференція “Товари ХХІ століття”. – Полтава: ПУСКУ. – 2002. – С. 146-148.

в) посилання на електронні джерела інформації:

  1. Соціально-економічне становище України. – htth;//www.ukrstat.gov.ua.

  2. Родина А. Рынок кондитерских товаров / Семинар „Покупательский маркетинг”, 2005. – www. Marketing. spb. ru.

г) посилання на нормативні документи:

    1. ГОСТ 2077–84 Хлеб ржаной, ржано-пшеничный и пшенично-ржаной. Технические условия. – М.: Гостандарт, 1983.

    2. ДСТУ 202.002-96 « Вина тихі. Технічні умови».

4.7. Додатки

Додатки розміщують у порядку появи посилань у тексті курсової роботи.

Кожен додаток повинен починатися з нової сторінки і мати заголовок. Над заголовком праворуч малими літерами з першої великої друкується слово „Додаток” і велика літера на позначення послідовності (Додаток А).

Додатки слід позначати послідовно великими літерами української абетки (наприклад: додаток А, додаток Б), за винятком літер Г, Є, І, Ї, Й, О, Ч, Ь.

5. Порядок виконання курсової роботи

На початку виконання роботи студенту необхідно ознайомитися з основною літературою за обраною темою і скласти план в аспекті основних розділів і параграфів. План має бути узгоджений з науковим керівником. В ході роботи перелік літератури доповнюється, а план роботи коригується і деталізується.

Пicля пiдгoтoвки poздiлiв курсової poбoти та ознайомлення з ними кepiвника, cтyдeнт згiднo iз зayвaжeннями тa вкaзiвкaми дoопpaцьoвyє poздiли роботи. Зaвершeнa poбoтa (у пepeплeтeному вигляді) пoдaєтьcя нa пiдпиc кepiвникові.

Керівник оцінює курсову роботу за такими основними критеріями:

– ступінь відповідності змісту курсової роботи назві теми та спеціальності;

– ступінь відповідності оформлення курсової роботи встановленим університетом вимогам (обсяг; зміст; оформлення титульного листа, рисунків, таблиць, діаграм, посилань, списку літератури тощо);

– логічність побудови роботи в цілому та в межах окремих розділів;

– масштаби представлення в роботі сучасних досліджень даної проблематики, критичність аналізу публікацій та підходів, представлених в літературі та інших інформаційних джерелах;

– ступінь повноти та деталізації при розкритті основних аспектів теми курсової роботи;

– наявність фактичного матеріалу, в тому числі первинного, зібраного студентом, масштаби та доцільність його використання. Ступінь новизни статистичного та іншого фактичного матеріалу, що використано в курсовій роботі;

– ступінь використання сучасних інструментів аналізу;

– наявність розрахунків, проведених студентом, ступінь їх обґрунтованості;

– наявність та ступінь обґрунтованості рекомендацій та пропозицій, викладених в роботі та відображаючих власний погляд студента.

Виконання курсової роботи та подання її на кафедру відбувається у терміни, передбачені графіком навчального процесу. Курсова робота, яка не містить дослідження проблеми на конкретному торговельному підприємстві, а відбиває лише теоретичні її аспекти та не відповідає вимогам щодо оформлення, до захисту не допускається і повертається студенту для доопрацювання.