Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
економічний аналіз розрахункова.docx
Скачиваний:
2
Добавлен:
23.11.2018
Размер:
103.8 Кб
Скачать

Факторний аналіз обсягу реалізованої продукції підприємства

Показники

Попередній період

Звітний період

Відхилення (+,-)

Вплив факторів

Реалізована продукція, тис. грн.

Основні і промислово-виробничі фонди (середні за рік), тис. грн.

Фондовіддача за 1 грн. фондів, коп.

Вимоги щодо оформлення розрахункової роботи

Розрахункова робота виконуються за допомогою комп’ютера на одному боці аркуша білого паперу формату А-4 (210х297мм) через 1,5 комп’ютерних інтервали до тридцяти рядків на сторінці. Мінімальна висота шрифту 1,8 мм, що відповідає 14-му розміру комп’ютерного шрифту. На кожному аркуші повинні бути поля таких розмірів: ліворуч, зверху та знизу – не менше 20 мм, праворуч не менше 10 мм. Шрифт друку -Times New Roman.

Сторінки роботи, окрім титульного аркуша та змісту, потрібно пронумерувати у правому верхньому куті арабськими цифрами. Нумерація сторінок починається з титульного аркуша і закінчується списком використаної літератури.

У змісті розрахункової роботи подають назви теоретичної і розрахункової частин роботи, пунктів та підпунктів і вказують сторінки, на яких вони починаються.

Заголовки структурних частин розрахункової роботи друкують великими жирними літерами симетрично до тексту. Переноси слів у заголовках не допускаються. Крапка в кінці заголовка не ставиться. Заголовки не підкреслюють. Відстань між заголовками і подальшим текстом має дорівнювати 1,5 комп’ютерних інтервали (один раз натиснута клавіша Enter), а відстань між заголовком і останнім рядком попереднього тексту (для тих випадків, коли кінець одного і початок другого підрозділу розташовується на одній сторінці) – трьом комп’ютерним інтервалам (двічі натиснута клавіша Enter).

Виконана розрахункова робота має бути зшитою.

Порядок виконання та захисту розрахункової роботи

Оцінювання розрахункової роботи здійснюється під час її захисту студентом. Під час оцінювання розрахункової роботи до уваги беруть правильність її оформлення, повноту висвітлення теоретичної частини, правильність виконання практичної частини, своєчасність виконання і подання на кафедру та правильність відповідей студента під час захисту.

За умови повного виконання студентом усіх завдань розрахункової роботи, він допускається до усного захисту (опитування) основних положень цієї роботи.

Якість розрахункової роботи оцінюється за системою критеріїв, основними з яких є:

  1. правильність та повнота виконання теоретичної частини контрольної роботи;

  1. правильність виконання практичної частини;

  1. використання літературних джерел;

  1. наявність обґрунтованих висновків до розрахункової частин контрольної роботи;

  1. своєчасність подання контрольної роботи на кафедру.

У разі недотримання студентом вище перелічених критеріїв розрахункова робота вважається не зарахованою. Робота, не виконана у повному обсязі, повертається на доопрацювання.